HOSH, és 1979 közös dala, egy nagyon aktuális videóklipet kapott

A német származású DJ, producer, a saját kiadóval rendelkező HOSH, és a fiatal olasz tehetség 1979, végre leleplezte az egész világot meghódító slágerük, a ‘Midnight (The Hanging Tree)’ ft. Jalja hivatalos videóklipjét.

A szemkápráztató videó történe egy végtelen, hóval fedett pusztaságban játszódik, középpontjában egy családdal, akik mindent megtesznek a túlélésért, ebben az embertelen környezetben. A látványos képi megoldásokban bővelkedő történet tökéletesen illik HOSH, és 1979 dalának érzelmes, és nagyívű hangzásvilágához. Fél év sem telt el még a „Midnight (The Hanging Tree)” megjelenése óta, de a dal már világszerte túllépte a 10 milliós hallgatottságot.

Nagy izgalommal tölt el, hogy elkészült ez a videó- nyilatkozott HOSH– Ahogy a vihar végigsöpör a klipben, tökéletesen illik az időszakhoz amiben most élünk ,amikor sokkal több erőfeszítésre van szükség a megszokottnál, hogy megoldjuk a nehézségeket. Kicsit fura, hiszen amikor a videó készült még nem tudtuk, milyen kihívással kell a világnak szembenéznie, de úgy érzem valahol költői hangulata lett a végeredménynek”

A ‘Midnight (The Hanging Tree) decemberben a HOSH saját kiadója, a fryhide gondozásában jelent meg,  és első helyen végzett Melodic House, és a Techno Tracks listákon, míg a Beatport listáján a második helyet szerezte meg.

A dal azóta felkerült  a Kiss FM & A List at Radio 1 játszási listájára, szerepelt Mistajam ‘Future Anthem’-jén és Annie Mac ‘Hottest Record’  című műsorában,  Pete Tongtól pedig az évtized első ‘Essential New Tune’ minősítését kapta meg.

A Dinamic Music-al együtt dolgozó, és a fryhide kiadót tulajdonló, hamburgi származású HOSH 15 éve meghatározó alakja az elektronikus zenei életnek, akinek a nevéhez olyan dalok fűződnek mint a ‘Woohoo’, és a ‘Cilantro’ melyek együttesen 5.8 milliós Spotify hallgatottsággal büszkélkedhetnek. Elismert producerként, olyan művészekkel dolgozott együtt karrierje során, mint Solomon, Tale Of Us, Dubfire, CamelPhat, Solardo, Auntie Flo, Yotto.

A “Midnight (The Hanging Tree)” című dal, és frissen megjelent látványos videóklipje, egy változásokkal teli korszak, nagyon is aktuális zenéje.

https://www.youtube.com/watch?v=AOqaqinaThc

Hozzászólások

Hozzászólás