Hurts: szeptember végén jön a negyedik album

Bejelentette új lemeze megjelenési dátumát a július 15-én a velencei EFOTT 2017 fesztiválon fellépő Hurts. A Desire szeptember 29-i megjelenését egy európai turnéval is megkoronázza a duó, ám ott már nem szerepel magyar helyszín a dátumok között.

Immáron 7 éve annak, hogy a világ felfigyelt a Hurts bemutatkozó dalára, a Wonderful Life-ra, valamint az első albumra, a Happiness-re. Azóta a páros meghódította a kontinenst, a 2013-ban megjelent Exile-on és a 2015-ös Surrender anyagokon olyan slágereket találunk, mint a Stay vagy a Some Kind of Heaven, a lemezeik rendre a Top 10-be kerültek a slágerlistákon, és csak 2016-ban közel 100 000 koncertjegyet adtak el, amivel az évtized egyik legsikeresebb brit zenekarává nőtték ki magukat.

Nagy örömmel jelentjük be a Desire érkezését” – áll a csapat közleményében. „Ez az album tele van szenvedéllyel, fájdalommal és vággyal. Néhány új dalnál egyenesen azt érezzük, hogy soha korábban nem írtunk még ennyire jó témákat”. A Theo Hutchcraft és Adam Anderson alkotta páros április végén adott először ízelítőt a készülő anyagról: a Beautiful Ones klipjet – amely az egyéniségeket ünnepli, és amelyet mára több mint 1.6 millióan láttak – maga Theo írta, ráadásul a főszerepet is magára vállalta.

A Hurts rendszeresen koncertezik Magyarországon, tavaly például a Strand Fesztiválon jártak, de 2017-ben sem kell nélkülözniük őket a hazai rajongóknak, mivel július 15-én az EFOTT-on lépnek fel. A Desire megjelenését egy alapos európai körút is kíséri majd, de ebben nem szerepel magyar dátum. Magyarországhoz legközelebb majd november 18-án Pozsonyban, vagy november 27-én Bécsben lehet majd meghallgatni a briteket.

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop