Ismerd meg Ilirat, a “Royalty” című sláger előadóját

A frissen felfedezett tehetség ILIRA, idén jelentette meg vadonatúj „ROYALTY„ című kislemezét. A „ROYALTY” megjelenése igazi ünnep a friss popzenei hangzásért rajongóknak, dalszövege és dallamvilága, illetve az énekesnő védjegyének számító stílus összetéveszthetetlen, a hivatalos videóklip pedig tökéletesen tükrözi a fiatal pophercegnő egyedi világát. A „ROYALTY” a legfrissebb dal a koszovói-albán származású énekesnőtől, érkezése pedig teljes királyi figyelmet igényel.

Ilira egy kis svájci kisvárosban nevelkedett, koszovói-albán szülők gyermekeként, fiatalkora pedig azzal telt, hogy megtalálja helyét új környezetében. A Nirvana-tól, Rihanna-ig terjedő zenei spektruma, mint később egy interjúban utalt is rá, nagyban befolyásolta későbbi alkotói tevékenységét, és ennek köszönhető az, hogy stílushatárok nélkül gondolkozik, amikor friss dalokat ír.

Tehetségét különböző tehetségkutató műsorokban kamatoztatta, majd egyre több saját dalt jelentetett meg instagram oldalán, illetve Youtube csatornáján. Karrierjében vízválasztónak bizonyult az, hogy Berlinbe költözött, hiszen ekkor szerződtette le a Sony Music Germany, és adott lehetőséget arra, hogy profi körülmények között vegye fel dalait. Ilira azóta olyan slágerekért felelős mint például az “EXTRA FR! ES”, a “ROYALTY”, és a “DIABLO”, jelenleg pedig debütáló albumán dolgozik.

 

Hozzászólások

Hozzászólás