JackBoys a Billboard 200 lista első helyén

A JackBoys hihetetlen sikereket ért el amióta megjelent bemutatkozó minialbumuk december 27-e óta, többek között ők lettek 2020-ban az elsők akik a Billboard 200 lista élére kerültek.

A JackBoys egy olyan zenei kollektíva ami Travis Scott, Cactus Jack kiadója köré szerveződik, és tagja maga Scott is. A hatszoros Grammy-jelölt művész, stílusikon és Cactus Jack kiadó alapító Travis Scott ötlete volt az, hogy a hozzá tartozó előadók egy közös albumon szerepeljenek, melynek a „Highest in the Room” című sláger volt az előfutára.

 Az album hat dalt tartalmaz, melyben egy-egy különleges vendég is részt vesz, ezzel téve még izgalmasabbá, és különlegesebbé a végeredményt. Travis Scott egy egyedi merchandise kollekciót is tervezett a JackBoys kollektívának, melynek részei csak limitált ideig, és darabszámban érhetőek el, és magukon viselik a csapat védjegyének számító, neonzöld csíkokat.

Az album számai előkelő helyen vannak a streamingszolgáltatók lejátszási listáján, közülük is kiemelt sikereket ér el a „Highest in the Room” című, Rosalíával előadott dal.

https://jackboys.travisscott.com/

Hozzászólások

Hozzászólás