Dupla James Arthur dalpremier: Mr. Rosszfiú vs. Bűnbánó Lovag

James Arthur két vadonatúj dallal indítja a nyarat – megérkezett a You Deserve Better és az At My Weakest!

Hallgasd meg a dalokat >>IDE<< kattintva!

A dupla premierben mindenki megtalálhatja az éppen aktuális, szívéhez passzoló nótát, hiszen az egyik dal egy keserédes, szakítós szám-feelingbe hajló vallomás arról, mikor szeretett lovagunk szerint valószínűleg „jobbat érdemlünk”: jobban járnánk Mr. Rosszfiú és a vele járó bonyodalmak nélkül. Ezzel szöges ellentétben a másik szerzeményben, úgy látszik, feleszmél és jelentős önkritikát gyakorol a csapongó szerelmes és egy érzelmes melódiában önti ki odaadó érzéseit.

 

 

A slágeres, dinamikus, groove-os, funk gitárokkal csipkézett You Deserve Better-t James elismert dalszerzőkkel – Camille Purcellel és TMS-szel – összefogva írta és egy dalszövegvideó is tartozik hozzá. Az At My Weakest gospel-árnyalatú balladájában pedig egy érzékenyebb oldalát fedi fel – nem csak tartalmát, de dallamvilágát illetően is.

 

 

James Arthur legutóbbi slágere, a Naked hatalmas sikernek örvend, világszerte több, mint 100 millióan streamelték. Videoklipje, melyben a modell/színésznő Cressida Bonas is feltűnik, 85 milliós megtekintésnek örvend. Az énekes jelenleg is soron következő albumán dolgozik, melynek elkészültét Ryan Tedder, Justin Tranter és Max Martin is gőzerővel segítik.

Hozzászólások

Hozzászólás