Jason Derulo és Jawsh 685 közös dala a nyár egyik legnagyobb slágere

Az új-zélandi Joshua Christian Nanai vagy ahogy mindenki ismeri Jawsh 685 “Savage Love (Laxed – Siren Beat)” című, Jason Deruloval közös dala meghódította a világot.

A dal alapját a még mindig csak 17 éves fiatal producer írta és töltötte fel a digitális csatornákra “Laxed (Siren Beat)” címmel, melynek már önmagában 10 millió fölötti megtekintése/hallgatottsága volt. Erre figyelt fel a világhírű énekes Jason Derulo, aki kapcsolatba lépett az ifjú tehetséggel. Közös munkájuk eredménye a nyár egyik legnagyobb slágere, amely mára meghódította a zenei toplistákat, és a TikTok videómegosztó oldal egyik leghallgatottabb dalává vált.

Jawsh 685 így mesélt a dal alapjainak születéséről: “Egy átlagos iskolai nap végén készültem el vele, viszonylag gyorsan, körülbelül 4 óra alatt.”

“Jason az Instagramon írt nekem azzal az ötlettel, hogy szívesen írna dalszöveget az instrumentális alapra. Végül egy csodás dal született a közös munkából, amire nagyon büszke vagyok.” – nyilatkozta a fiatal producer.

A “Savage Love (Laxed – Siren Beat)” megjelenése utána a Billboard 100-as lista 81. helyén debütált, azóta pedig több országban is listavezető a rádiós slágerlistákon.

A dal nemrég egy szöveges videót is kapott, mely csak tovább növelte a “Savage Love (Laxed – Siren Beat)” népszerűségét.

 

Hozzászólások

Hozzászólás