Jennifer Hudson szívszaggató új dallal tér vissza

Jennifer Hudson némi szünet után új dallal és videóklippel tért vissza. A Grammy-díjas énekes-színésznő december 12-én jelentette meg Burden Down címre keresztelt, érzelemdús szerzeményét és a hozzá készített kisfilmet. A 4 perces anyagot Sam Lecca rendezte. A letisztult, mégis erőteljes videóban a chicago-i szépség egy elhagyatott raktárépület közepén zongorázik és énekli meg egy nehéz sorsú szerelem történetét.

Hudson, aki nemrég szakított vőlegényével, David Otungával, december 12-én, a The Voice tehetségkutató fináléjában adta elő először a vadonatúj, szívszaggató dalt. A Burden Down a második single az énekesnő várakozással övezett negyedik stúdióalbumáról, melynek címét és pontos megjelenési dátumát egyelőre homály fedi – ám annyi biztos, hogy 2018-ban napvilágot lát. Remember Me c. beharangozó szerzeménye március 3-án érkezett. Az előzetes hírek és benyomások alapján a kiadvány méltó folytatása lesz a 2014 szeptemberében megjelent JHUD című lemeznek.

https://www.youtube.com/watch?v=sukhhtHWgko

A Grammy és Oscar-díjas művésznő különleges tehetség. Mindhárom eddigi albuma a Billboard Top 10 listájában landolt – JHUD és I Remember Me c. kiadványai be is aranyozódtak. 2008-as debütáló albuma platinalemez lett és elhozta Jennifer számára első Grammy-díját, Legjobb R&B album kategóriában. 2013-ban a Hollywood Walk of Fame sétányán egy csillagot kapott zenei karrierje megkoronázásaként. Emellett a színészetbe is belekóstolt, nem is akárhogyan; a Dreamgirls című Broadway musical adaptációjában alakított szerepéért megannyi elismerés mellett Oscar-díjjal jutalmazták. Játszott többek között a Szex és New York filmverziójában, a Secret Life of Bees-ben és a Winnie Mandela-ban is. Idén mentorkodott a The Voice műsorában és a Pentatonix a capella csoport egyik karácsonyi slágerében is közreműködik.

Hozzászólások

Hozzászólás