Amor, Amor, Amor – Jennifer Lopez és Wisin párosa garancia a forró popslágerre

Jennifer Lopez hamarosan megjelenő, kilencedik stúdióalbumának második beharangozója a Wisinnel közös Amor, Amor, Amor – a fülledt tánc-slágerhez perzselő videóklip is készült. Megjelenése óta a kisfilmet több, mint 10 millióan látták, a kislemez pedig Spanyolország és Latin-Amerika digitális listáinak csúcsait súrolja.

A latin díva közeljövőben napvilágot látó, Por Primera Vez című, spanyol nyelvű albumáról a kubai reggaeton csapattal készített Ni Tú Ni Yo (feat. Gente de Zona) már nyáron hódító útjára indult. A dal videóklipje két nappal a premiert követően 6 millió feletti nézettséget generált, mostanra 64 millió közelében jár. Most pedig a túlfűtött és energikus Amor, Amor, Amor-ral folytatódik a menet, és egyúttal a puerto rico-i Wisinnel közös munkák sora. Korábban a Follow The Leader és az Adrenalina c. dalokban már bebizonyították, hogy megvan köztük az alkotói kémia, ez a legújabb track is ezt a mágiát hivatott prezentálni. A videóban az énekesnő és Wisin átveszi az uralmat a new york-i Bowery Station metróállomás felett, és alaposan felrázzák a hangulatot.

Jennifer Lopez továbbra is inspiráló, élénkítő és innovatív karakter. A díjnyertes énekesnő igazi polihisztor: az éneklés mellett dalszerző, színésznő, író, zeneszerző, divattervező, táncos és producer is egyben. A körülményes bronx-i kezdetek ellenére vitathatatlanul a történelem egyik legbefolyásosabb latin-amerikai származású művésznőjévé vált. Közel három évtizednyi karrierje során  világszerte több, mint 60 millió lemezt adott el, 40-nél is több filmszerepet tudhat magáénak, 3 American Music Award, 4 Billboard Zenei Díj, 8 Billboard Latin Zenei Díj, 2 MTV Movie Award, 2 People’s Choice Award, 2 Grammy-díj jelölés és 1 Golden Globe jelölés büszke tulajdonosa.

2016-ban elindította All I Have elnevezésű, Las Vegas-i koncertsorozatát, Shades of Blue című televíziós sorozatát – melyben főszereplő és producer is – és az American Idol 15. évadában zsűrizett. Megannyi jótékonysági akció mellett a The Lopez Family Foundation társalapítója.

Hozzászólások

Hozzászólás