Szemtelen fényűzés Jennifer Lopez új klipjében

Jennifer Lopez vadonatúj, kétnyelvű slágerében maga köré gyűjtötte a zeneipar két magabiztosságban felülmúlhatatlan figuráját, Cardi B-t és DJ Khaledet, hogy egy szemtelenül fényűző nyári slágert dobjon piacra. Nem is tudjuk, hogyan fér meg ennyi dudás egy csárdában, de a Dinero (=Pénz) esetében valahogy sikerült, és az eredmény garantáltan grandiózus. Hogy a szerénynek nem mondható, enyhítő fekete-fehérségbe burkulózott videó parádés giccs, vagy humoros giccsparádé, azt mindenki döntse el maga. Az azonban biztos, hogy a képivilágán sokat dolgoztak, és maga a dal egy fülbemászó, szexi szerzemény.

 

 

A két vagány, bronx-i származású díva és a producer-guru közreműködésének gyümölcse május 17-én érkezett, a videoklip pedig május 14-én látott napvilágot. A track producerei Skrillex (Justin Bieber, Fifth Harmony) és Poo Bear (DJ Khaled, Usher) voltak, és olyan slágereket követett a sorban, mint az Amor, Amor, Amor, az Us vagy az El Anillo. A csúcsformában lévő Lopez május 20-án a Billboard Music Awards színpadán is előadta a máris listák élére kívánkozó dalt, a kisfilm pedig pár nap leforgása alatt közel 8 milliós nézettséget produkált a YouTube-on.

 

 

Jennifer Lopez továbbra is inspiráló, élénkítő és innovatív karakter – s valószínűleg az új videóklipben is inkább színésznői tehetségét, mintsem kapzsiságra való hajlamát csillogtatja meg. A díjnyertes énekesnő igazi polihisztor: az éneklés mellett dalszerző, színésznő, író, zeneszerző, divattervező, táncos és producer is egyben. A körülményes bronx-i kezdetek ellenére vitathatatlanul a történelem egyik legbefolyásosabb latin-amerikai származású művésznőjévé vált. Közel három évtizednyi karrierje során  világszerte több, mint 60 millió lemezt adott el, 40-nél is több filmszerepet tudhat magáénak, 3 American Music Award, 4 Billboard Zenei Díj, 8 Billboard Latin Zenei Díj, 2 MTV Movie Award, 2 People’s Choice Award, 2 Grammy-díj jelölés és 1 Golden Globe jelölés büszke tulajdonosa.

2016-ban elindította All I Have elnevezésű, Las Vegas-i koncertsorozatát, Shades of Blue című televíziós sorozatát – melyben főszereplő és producer is – és az American Idol 15. évadában zsűrizett. Megannyi jótékonysági akció mellett a The Lopez Family Foundation társalapítója.

Hozzászólások

Hozzászólás