Szemtelen fényűzés Jennifer Lopez új klipjében

Jennifer Lopez vadonatúj, kétnyelvű slágerében maga köré gyűjtötte a zeneipar két magabiztosságban felülmúlhatatlan figuráját, Cardi B-t és DJ Khaledet, hogy egy szemtelenül fényűző nyári slágert dobjon piacra. Nem is tudjuk, hogyan fér meg ennyi dudás egy csárdában, de a Dinero (=Pénz) esetében valahogy sikerült, és az eredmény garantáltan grandiózus. Hogy a szerénynek nem mondható, enyhítő fekete-fehérségbe burkulózott videó parádés giccs, vagy humoros giccsparádé, azt mindenki döntse el maga. Az azonban biztos, hogy a képivilágán sokat dolgoztak, és maga a dal egy fülbemászó, szexi szerzemény.

 

 

A két vagány, bronx-i származású díva és a producer-guru közreműködésének gyümölcse május 17-én érkezett, a videoklip pedig május 14-én látott napvilágot. A track producerei Skrillex (Justin Bieber, Fifth Harmony) és Poo Bear (DJ Khaled, Usher) voltak, és olyan slágereket követett a sorban, mint az Amor, Amor, Amor, az Us vagy az El Anillo. A csúcsformában lévő Lopez május 20-án a Billboard Music Awards színpadán is előadta a máris listák élére kívánkozó dalt, a kisfilm pedig pár nap leforgása alatt közel 8 milliós nézettséget produkált a YouTube-on.

 

 

Jennifer Lopez továbbra is inspiráló, élénkítő és innovatív karakter – s valószínűleg az új videóklipben is inkább színésznői tehetségét, mintsem kapzsiságra való hajlamát csillogtatja meg. A díjnyertes énekesnő igazi polihisztor: az éneklés mellett dalszerző, színésznő, író, zeneszerző, divattervező, táncos és producer is egyben. A körülményes bronx-i kezdetek ellenére vitathatatlanul a történelem egyik legbefolyásosabb latin-amerikai származású művésznőjévé vált. Közel három évtizednyi karrierje során  világszerte több, mint 60 millió lemezt adott el, 40-nél is több filmszerepet tudhat magáénak, 3 American Music Award, 4 Billboard Zenei Díj, 8 Billboard Latin Zenei Díj, 2 MTV Movie Award, 2 People’s Choice Award, 2 Grammy-díj jelölés és 1 Golden Globe jelölés büszke tulajdonosa.

2016-ban elindította All I Have elnevezésű, Las Vegas-i koncertsorozatát, Shades of Blue című televíziós sorozatát – melyben főszereplő és producer is – és az American Idol 15. évadában zsűrizett. Megannyi jótékonysági akció mellett a The Lopez Family Foundation társalapítója.

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop