John Legend új lemeze, életigenlő és pozitív üzenetet közvetít

A 11 Grammy-díjjal büszkélkedő, világhírű John Legend, “Bigger Love” címmel adta ki vadonatúj lemezét, a Columbia Records gondozásában. A művész úgy érzi, hetedik albuma nem más, mint egy emlékeztető a világnak, a szeretet hatalmas erejéről.

Ezekben a nehéz időkben, sokan bizonytalanok abban, hogy helyes-e nevetni, táncolni, vagy romantikusnak lenni” -véli John Legend – ” Az elmúlt időszakban, sokunkat ábrázolt úgy a média, hogy dühösek vagyunk, gyászolunk, vagy kollektívan tiltakozunk az elnyomás ellen. Igen, ezt is érezzük sokszor. De fontosnak tartom megmutatni a teljes képet, azt, hogy mit jelent embernek lenni, és a művészeten keresztül képes vagyok erre. Ez a lemez a szerelem, az öröm, a remény, és az ellenállás ünnepe, azoké dolgoké, amelyek a mai kor kultúráját gyönyörűvé, és mégis hatásossá teszik

A “Bigger Love” sok szempontból egy klasszikus John Legend album: érzelmes, vidám, reményteljes, és gyengéd. A lemezen található 16 dal között egyszerre van jelen a pop-soul egyedi mixe (“Bigger Love”, “I Do”, “Wild”), a felnőtt és szexi R&B (“U Move I Move,” “Slow Cooker,” “Favorite Place”), a hip-hop lüktetése (“Ooh Laa,” “Actions”), és a nagyhatású balladák, amelyek meghatározták eddigi karrierjét (“Conversations in the Dark,” “Never Break”).

A Rolling Stone magazin a lemez címadó dalát úgy jellemzi, mint “egy táncparkettekre íródott popdalt…valami, ami örömöt hoz a mindennapokba“, a Billboard szerint az “Actions” című sláger “mindenki számára mást jelent, de egy biztos, John Legend pozitív üzenete elér a hallgatóhoz“. Az MTV pedig így nyilatkozott a lemez listavezető daláról, a “Conversations in the Dark”-ról: “John Legend a világ egyik legszívhezszólóbb dalát írta meg.

A “Bigger Love” fényt, és szeretetet hoz magával, pont amikor a legnagyobb szükség van rá.

Hozzászólások

Hozzászólás