Megérkezett a 18. Judas Priest nagylemez első beharangozó dala!

A brit heavy metal legenda Judas Priest tagjai nyugodtan ülhetnének a babérjaikon rendkívül sikeres karrierjük ezen pontján, ám eszük ágában sincs így tenni. Épp ellenkezőleg; Rob Halford énekes, Glenn Tipton és Richie Faulker gitárosok, Ian Hill basszusgitáros és Scott Travis dobos új albummal készülnek, mely Firepower címmel március 9-én lát napvilágot. 18. nagylemezük első, Lightning Strike című beharangozó dala január 5-én érkezett.

A kiadványon ígéretük szerint 14 vérbeli metal szerzemény kap majd helyet. Egyúttal megragadták az alkalmat, hogy “visszacsábítsák” a fedélzetre Tom Allom zenei producert, aki 1979 és 1988 között olyan ikonikus albumok elkészítésében segített nekik, mint az Unleashed in the East, a British Steel, a Screaming for Vengeance és a Defenders of the Faith. Illetve Andy Sneap Grammy-díjas producer is csatlakozott a közös munkához.

“Tom Allom a klasszikus metal-vonalat tartja életben, míg Andy inkább egy modern metal producer-típus, kicsit másféleképpen gondolkodik, mint Tom. Szerintem a klasszikus old school metal és az Andy-féle világ vegyítéséből egy figyelemreméltó összeolvadás született. Tom 1979 óta ismer minket, így a tudásanyaga rólunk és a zenénkről rendkívül nagy.” – nyilatkozta a frontember. A zenekar számára régebben bevált stúdiózási módszerhez visszatérve a banda tagjai egyszerre vonulnak be a stúdióba és együtt játsszák fel a dalokat.

A Judas Priest márciusban világkörüli turnéra indul, melynek részeként július 24-én a Papp László Budapest Sportaréna közönségét is elkápráztatják!

 

Firepower dallista:

 1. Firepower
 2. Lightning Strike
 3. Evil Never Dies
 4. Never The Heroes
 5. Necromancer
 6. Children of the Sun
 7. Guardians
 8. Rising From Ruins
 9. Flame Thrower
 10. Spectre
 11. Traitors Gate
 12. No Surrender
 13. Lone Wolf
 14. Sea of Red

 

Rendeld elő az albumot az alábbi linken – most többek között CD-n, limitált kiadású bakeliten és digitális formában is beszerezheted!

Judas Priest – Firepower

 

Hozzászólások

Hozzászólás