„Minden élet számít!” – Juhász Marci jótékonysági akusztikus koncertje

2018. május 26-án, 19:30-tól a mucsonyi Zászlóparkban ad akusztikus koncertet Juhász Marci, a Nomad együttes frontembere. Az énekes célja, hogy a koncert bevételéből segítse és megkönnyítse Szalkai Dávid mindennapjait.

A fiú, aki ugyanúgy Mucsonyban nevelkedett, mint Marci, gyógyíthatatlan izomsorvadásban szenved, s hosszú évek óta ágyhoz és lélegeztetőgéphez kötve éli a mindennapjait. Ennek ellenére vidám, optimista és törekvő, hiszen nemcsak az általános iskolát végezte el, hanem barátai, családja és egykori középiskolája támogatásával le is érettségizett.  Dáviddal együtt szülei is emberfeletti küzdelmet vívnak, hisz szemük fénye folyamatos, 24 órás gondozása anyagilag is nagy terhet ró rájuk. Ebben szeretne segíteni Marci, hogy kicsit megkönnyítse a család mindennapjait.

A koncertere belépőjegy nincs, az ötletgazda és a szervezők a Szalkai Dávidnak szánt önkéntes adományokat a helyszínen kihelyezett gyűjtőládába várják. (Az esemény ötletgazdája, szervezője és motorja Juhász Marci; együttműködő partnere Viszlai Viktor polgármester vezetésével Mucsony Nagyközség Önkormányzata, valamint a Borsod-Média Ügynökség, Göndör Judit kommunikációs menedzser).

A koncert Facebook eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

Hozzászólások

Hozzászólás