Palvin Barbi a sztárvendége Julian Perretta romantikus klipjének!

Megjelent Julian Perretta angol énekes-dalszerző legújabb dalának videóklipje és nem más szerepel benne, mint a világhíres, magyar Victoria Secret modell, Palvin Barbara!

 

 

Barbi múlt kedden fedte fel az On The Line videójának első hivatalos beharangozó szeletét, amit aztán 2 nap leforgása alatt 650 ezren tekintettek meg, a megjelenést megelőző estén pedig Julian Instagram live keretében osztott meg néhány háttérinfó-morzsát a kisfilmről. Ugyanakkor augusztus óta érkeztek már közös képek Julianról és Barbiról, amik heves találgatásra adtak okot, így a rajongók már tűkön ültek, hogy vajon valódi románc alakult-e ki köztük, vagy sem. A március 30-án megjelent dal remek streamelési eredményeknek örvend, a videóklip április 6-án követte, Axwell Λ Ingrosso More Than You Know klipjét idéző, szerelmes képsorokkal.

A 29 éves Julian Perretta világszerte elismerésnek örvend. Karrierjének gyújtózsinórja Mark Ronson producer volt, aki 10 éve, 2008-ban elhívta európai turnéjára, de turnézott már együtt Beyoncé-val is, szerepelt az UEFA bajnokság nyitóceremóniáján és olyan slágereket tudhat magáénak, mint a Wonder Why, az I Cry és a Miracle. Jelenleg Miles Walker legendás producerrel dolgozik együtt 3. albumán, aki eddig olyan előadóknak segédkezett, mint Rihanna, Katy Perry, Coldplay, Beyoncé vagy Kygo.

 

Hozzászólások

Hozzászólás