Íme az első, futurisztikus track Justin Timberlake februárban megjelenő albumáról!

A tízszeres Grammy-, és négyszeres Emmy-díjas pop/R&B császár Justin Timberlake február 2-án jelenteti meg ötödik stúdióalbumát, a Man of the Woods-t. A lemez a mai naptól előrendelhető, ráadásul a legelső előfutára is megérkezett, a Filthy című dal és a hozzá készült futurisztikus videoklip formájában.

Twitter “suttogások” szerint az új szerzemény meglehetősen kívül esik a rajongók megszokott komfortzónáján és elüt a rádiók mostani kínálatától, éppen ezért egyre nagyobb hype övezi. Írásában és a produceri munkálatokban Timberlake-en kívül Timbaland és Danja is részt vett, illetve James Fauntleroy és Larrance Dopson szintén kivették a részüket a dalszerzés folyamatából. A videó a díjnyertes, úttörő alkotásairól ismert rendező, Mark Romanek keze munkája, aki többek között Taylor Swift, Jay-Z és a U2 számára készített kisfilmeket és Justinnal is dolgozott már együtt. A Filthy történetében nem 2018-ba, hanem egyesen 2028-ba csöppenhetünk, ahol egy ultramodern konferencián Justin Timberlake Steve Jobs-t idéző feltalálóként nyűgözi le közönségét legújabb, táncoslábú robot-találmányával, miközben a tőle megszokott pop/R&B-vonal is modern elektronikus zenei lüktetéssé transzformálódik.

Öt évvel a The 20/20 Experience kiadvány első és második része után a Man of the Woods-t Timberlake legambíciózusabb albumaként emlegetik, mind hangzását, mind szövegvilágát tekintve. A lemezen a tradicionális amerikai rock keveredik majd a közreműködők – The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton, Alicia Keys – modern zenei hatásaival. Az album promóvideójából kiderül, hogy a szerzeményekben testet öltött történeteket az énekes fia, felesége és Memphis városában gyökerező életútja inspirálta.

Az anyag első beharangozó dalát, a Filthy-t követően Timberlake további három videóval jelentkezik majd az album megjelenését megelőzően, ígérete szerint valamennyinek meglesz a sajátos, egyedi stílusa és színezete három különbőző rendező jóvoltából. A következő klipre január 18-án számíthatunk.

Két nappal az album világra jövetele után, február 4-én az énekes színpadra lép majd a Pepsi Super Bowl LII Halftime Show keretében.

A kiadványnak lesz egy exkluzív verziója is, egyedi albumborítóval, poszterrel és digitális letöltési kóddal és speciális bakelit kiadás is várható.

Rendeld elő a Man of the Woods albumot az alábbi linkre kattintva!

Justin Timberlake – Man of the Woods

Hozzászólások

Hozzászólás