Íme az első, futurisztikus track Justin Timberlake februárban megjelenő albumáról!

A tízszeres Grammy-, és négyszeres Emmy-díjas pop/R&B császár Justin Timberlake február 2-án jelenteti meg ötödik stúdióalbumát, a Man of the Woods-t. A lemez a mai naptól előrendelhető, ráadásul a legelső előfutára is megérkezett, a Filthy című dal és a hozzá készült futurisztikus videoklip formájában.

Twitter “suttogások” szerint az új szerzemény meglehetősen kívül esik a rajongók megszokott komfortzónáján és elüt a rádiók mostani kínálatától, éppen ezért egyre nagyobb hype övezi. Írásában és a produceri munkálatokban Timberlake-en kívül Timbaland és Danja is részt vett, illetve James Fauntleroy és Larrance Dopson szintén kivették a részüket a dalszerzés folyamatából. A videó a díjnyertes, úttörő alkotásairól ismert rendező, Mark Romanek keze munkája, aki többek között Taylor Swift, Jay-Z és a U2 számára készített kisfilmeket és Justinnal is dolgozott már együtt. A Filthy történetében nem 2018-ba, hanem egyesen 2028-ba csöppenhetünk, ahol egy ultramodern konferencián Justin Timberlake Steve Jobs-t idéző feltalálóként nyűgözi le közönségét legújabb, táncoslábú robot-találmányával, miközben a tőle megszokott pop/R&B-vonal is modern elektronikus zenei lüktetéssé transzformálódik.

Öt évvel a The 20/20 Experience kiadvány első és második része után a Man of the Woods-t Timberlake legambíciózusabb albumaként emlegetik, mind hangzását, mind szövegvilágát tekintve. A lemezen a tradicionális amerikai rock keveredik majd a közreműködők – The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton, Alicia Keys – modern zenei hatásaival. Az album promóvideójából kiderül, hogy a szerzeményekben testet öltött történeteket az énekes fia, felesége és Memphis városában gyökerező életútja inspirálta.

Az anyag első beharangozó dalát, a Filthy-t követően Timberlake további három videóval jelentkezik majd az album megjelenését megelőzően, ígérete szerint valamennyinek meglesz a sajátos, egyedi stílusa és színezete három különbőző rendező jóvoltából. A következő klipre január 18-án számíthatunk.

Két nappal az album világra jövetele után, február 4-én az énekes színpadra lép majd a Pepsi Super Bowl LII Halftime Show keretében.

A kiadványnak lesz egy exkluzív verziója is, egyedi albumborítóval, poszterrel és digitális letöltési kóddal és speciális bakelit kiadás is várható.

Rendeld elő a Man of the Woods albumot az alábbi linkre kattintva!

Justin Timberlake – Man of the Woods

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop