Justin Timberlake: Man of the Studio

Justin Timberlake nemrégiben betekintést engedett készülő, február 2-án megjelenő albuma, a Man of the Woods munkálataiba, egy, a stúdiózás kulisszatitkait felfedő videóval (nézd meg >>ITT!<<), s úgy látszik, igencsak a sztár szíve csücskei a rajongók, mivel most is hasonlóképpen cselekedett. A legújabb kisfilm a lemez napokban megjelent, második beharangozó dalának felvételeiből ad kóstolót. Ebben az énekes a Supplies bizonyos részeit az éppen leszálló repülőgépen tapasztalt, jellegzetes, intenzív érzéshez hasonlítja.

Behind: Supplies

Behind: Supplies

Pharrell Williams Chad Hugo

Közzétette: Justin Timberlake – 2018. január 23.

 

A sejtelmesen a bőr alá kúszó trap-pop dalhoz videóklip is készült, aminek utópisztikus képsorait Dave Meyers rendező álmodta meg. Timberlake és Eiza González színésznő mellett a kisfilm kulcsfigurája a szerzemény közreműködője, Pharrell Williams (aki egyébként a N.E.R.D névre hallgató formációjával néhány hete hozta ki a NO_ONE EVER REALLY DIES lemezt) is. A friss behind the scenes videó alkalmával a Justint és Pharrellt összekötő, szinte baráti szál is említésre kerül.

„Az első személy, akivel elkezdtem dolgozni ezen a projekten, az Pharrell. Ő Virginiában nőtt fel, én pedig Tenessee államban, nagyon hasonló vidékek, ez dél,” – meséli közös gyökereikről és az ebből következő közös hullámhosszról Justin Timberlake.

A tízszeres Grammy-, és négyszeres Emmy-díjas pop/R&B császár Justin Timberlake február 2-án jelenteti meg ötödik stúdióalbumát, a Man of the Woods-t, amit máris legambíciózusabb albumaként emlegetnek, mind hangzását, mind szövegvilágát tekintve. A lemezen a tradicionális amerikai rock keveredik majd a közreműködők – The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton, Alicia Keys – modern zenei hatásaival. Az album promóvideójából kiderül, hogy a szerzeményekben testet öltött történeteket az énekes fia, felesége, Jessica Biel és Memphis városában gyökerező életútja inspirálta.

A Supplies és a Filthy élő debutálására február 4-én, a Super Bowl estéjének félidejében kerül majd sor, ahol – csakúgy, mint 14 évvel ezelőtt, a felejthetetlen Janet Jackson-incidens idején – Justin Timberlake lesz a sztárvendég.

Rendeld elő a Man of the Woods-t az alábbi linken!

Justin Timberlake – Man of the Woods

Hozzászólások

Hozzászólás