Justin Timberlake dalban beszélgetett tréfamester cimborájával, Jimmy Fallonnal

A The Tonight Show tréfás házigazdája, Jimmy Fallon és Justin Timberlake barátsága nem most kezdődött, és meg kell hagyni, ha ez a két őrült figura egyszer leül beszélgetni, szem nem marad szárazon. Justin egészen új oldala tárulhat elénk, ha mókás cimborája kicsalogatja humorista énjét. Pontosan így tettek a parádés Super Bowl félidei show utáni interjú alkalmával, ráadásul egy rendhagyó songversation, vagyis dalban beszélgetés is szárba szökkent.

A némiképp rendhagyó, olykor komikus, rajzfilmfigura-szerű hangszíneken lefolytatott Jimmy Fallon-interjú keretében természetesen szóba került a félidei produkció, amiért Jimmy valósággal rajongott, kitárgyalták a songversation kulisszatitkait – kiderült, hogy a két perces anyagot két óra volt rögzíteni – örvendeztek a Super Bowl hetében megjelent Man of the Woods album és Justin szülinapja felett, illetve felmerült a turné kérdésköre, melyről Justin rejtélyesen csupán annyit árult el, hogy azért ragaszkodott az aréna helyszínekhez, mert szeretné bevinni a környezetet a csarnokok falai közé.

– nemrég új európai dátumokra derült fény, turnédátumok a cikk végén –

Az egyik legizgalmasabb momentum mégis az volt, mikor a két mókamester felelevenítette a Super Bowl-performansz Prince-szel kapcsolatos pillanatait. Az 52. Super Bowl döntő Prince szülővárosában, Minneapolis-ban került megrendezésre, így nem is volt kérdés, hogy a műsor részeként Justin Timberlake tiszteleg majd a popcsillag előtt; ezt végül az I Would Die 4 U című legendás sláger előadásával tette meg. Az este ezen szelete miatt előzetesen sok Prince-rajongó aggodalmát fejezte ki, mivel a szóbeszéd szerint a két éve elhunyt popsztár hologramja is “színpadra lépett volna” a félidei showban. Egy 1998-as Guitar World interjúban azonban Prince kifejezetten ellenezte a technikának ezen ösvényét. Végül hologram valóban nem volt, Prince alakja vetített formában tűnt fel a színpadon. Képileg megidézték a sztár 2007-es Super Bowl-fellépését is, amit minden idők egyik legemlékezetesebb félidei koncertjeként tartanak számon.

Justin az interjúban elérzékenyülve, szinte elcsukló hangon vallotta be, hogy milyen nagy pillanat volt ez az ő életében, mivel Prince a legeslegnagyobb példaképe, akit mindig is a világ legzseniálisabb zenészeként tartott számon. Így egészen hihetetlen egybeesés, hogy az ikon szülővárosában tartották azt a döntőt, ahol őt érte a megtiszteltetés, hogy felléphet a félidőben. Szeretett volna valamit tenni a városért, és még inkább a legenda emlékéért. Úgy érzi, hogy Prince szelleme kellett ahhoz, hogy ez a csoda létrejöhessen.

 

A megindító pillanatok mellett azért nem elhanyagolható az a bizonyos songversation/dalba öntött párbeszéd – már az említésénél is gurultak a nevetéstől. Elmondásuk szerint alapvetően olyan volt, mintha egy kiadós ginezés és tonikozás után csípnénk el őket. Viszont ami talán még viccesebb, az a bakikból összeállított videó.

 

 

Illetve Justin új albumának két slágere, a Say Something és a Supplies is felcsendült.

 

 

Justin Timberlake európai turnédátumai – 2018

JUN 22 AccorHotels Arena Friday, 7:30PM Paris, France

JUN 23 AccorHotels Arena Saturday, 7:30PM Paris, France        

JUN 27 Arena Birmingham Wednesday, 7:00PM Birmingham, United Kingdom              

JUN 28 Arena Birmingham Thursday, 7:30PM Birmingham, United Kingdom

JUL 01 Manchester Arena Sunday, 5:30PM Manchester, United Kingdom

JUL 02 Manchester Arena Monday, 7:30PM Manchester, United Kingdom

JUL 05 The SSE Hydro Thursday, 7:00PM Glasgow, United Kingdom

JUL 06 The SSE Hydro Friday, 7:30PM Glasgow, United Kingdom

JUL 09 The O2 Monday, 11:30AM London, United Kingdom

JUL 11 The O2 Wednesday, 7:00PM London, United Kingdom 

 

Hallgasd vagy vásárold meg Justin Timberlake vadonatúj albumát, a Man of the Woods-t az alábbi linken!

Justin Timberlake – Man of the Woods

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop