Justin Timberlake dalban beszélgetett tréfamester cimborájával, Jimmy Fallonnal

A The Tonight Show tréfás házigazdája, Jimmy Fallon és Justin Timberlake barátsága nem most kezdődött, és meg kell hagyni, ha ez a két őrült figura egyszer leül beszélgetni, szem nem marad szárazon. Justin egészen új oldala tárulhat elénk, ha mókás cimborája kicsalogatja humorista énjét. Pontosan így tettek a parádés Super Bowl félidei show utáni interjú alkalmával, ráadásul egy rendhagyó songversation, vagyis dalban beszélgetés is szárba szökkent.

A némiképp rendhagyó, olykor komikus, rajzfilmfigura-szerű hangszíneken lefolytatott Jimmy Fallon-interjú keretében természetesen szóba került a félidei produkció, amiért Jimmy valósággal rajongott, kitárgyalták a songversation kulisszatitkait – kiderült, hogy a két perces anyagot két óra volt rögzíteni – örvendeztek a Super Bowl hetében megjelent Man of the Woods album és Justin szülinapja felett, illetve felmerült a turné kérdésköre, melyről Justin rejtélyesen csupán annyit árult el, hogy azért ragaszkodott az aréna helyszínekhez, mert szeretné bevinni a környezetet a csarnokok falai közé.

– nemrég új európai dátumokra derült fény, turnédátumok a cikk végén –

Az egyik legizgalmasabb momentum mégis az volt, mikor a két mókamester felelevenítette a Super Bowl-performansz Prince-szel kapcsolatos pillanatait. Az 52. Super Bowl döntő Prince szülővárosában, Minneapolis-ban került megrendezésre, így nem is volt kérdés, hogy a műsor részeként Justin Timberlake tiszteleg majd a popcsillag előtt; ezt végül az I Would Die 4 U című legendás sláger előadásával tette meg. Az este ezen szelete miatt előzetesen sok Prince-rajongó aggodalmát fejezte ki, mivel a szóbeszéd szerint a két éve elhunyt popsztár hologramja is “színpadra lépett volna” a félidei showban. Egy 1998-as Guitar World interjúban azonban Prince kifejezetten ellenezte a technikának ezen ösvényét. Végül hologram valóban nem volt, Prince alakja vetített formában tűnt fel a színpadon. Képileg megidézték a sztár 2007-es Super Bowl-fellépését is, amit minden idők egyik legemlékezetesebb félidei koncertjeként tartanak számon.

Justin az interjúban elérzékenyülve, szinte elcsukló hangon vallotta be, hogy milyen nagy pillanat volt ez az ő életében, mivel Prince a legeslegnagyobb példaképe, akit mindig is a világ legzseniálisabb zenészeként tartott számon. Így egészen hihetetlen egybeesés, hogy az ikon szülővárosában tartották azt a döntőt, ahol őt érte a megtiszteltetés, hogy felléphet a félidőben. Szeretett volna valamit tenni a városért, és még inkább a legenda emlékéért. Úgy érzi, hogy Prince szelleme kellett ahhoz, hogy ez a csoda létrejöhessen.

 

A megindító pillanatok mellett azért nem elhanyagolható az a bizonyos songversation/dalba öntött párbeszéd – már az említésénél is gurultak a nevetéstől. Elmondásuk szerint alapvetően olyan volt, mintha egy kiadós ginezés és tonikozás után csípnénk el őket. Viszont ami talán még viccesebb, az a bakikból összeállított videó.

 

 

Illetve Justin új albumának két slágere, a Say Something és a Supplies is felcsendült.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ut7Ix9syEl4

https://www.youtube.com/watch?v=V9LjacmskZo

 

Justin Timberlake európai turnédátumai – 2018

JUN 22 AccorHotels Arena Friday, 7:30PM Paris, France

JUN 23 AccorHotels Arena Saturday, 7:30PM Paris, France        

JUN 27 Arena Birmingham Wednesday, 7:00PM Birmingham, United Kingdom              

JUN 28 Arena Birmingham Thursday, 7:30PM Birmingham, United Kingdom

JUL 01 Manchester Arena Sunday, 5:30PM Manchester, United Kingdom

JUL 02 Manchester Arena Monday, 7:30PM Manchester, United Kingdom

JUL 05 The SSE Hydro Thursday, 7:00PM Glasgow, United Kingdom

JUL 06 The SSE Hydro Friday, 7:30PM Glasgow, United Kingdom

JUL 09 The O2 Monday, 11:30AM London, United Kingdom

JUL 11 The O2 Wednesday, 7:00PM London, United Kingdom 

 

Hallgasd vagy vásárold meg Justin Timberlake vadonatúj albumát, a Man of the Woods-t az alábbi linken!

Justin Timberlake – Man of the Woods

Hozzászólások

Hozzászólás