Justin Timberlake megidézte Prince szellemét a Super Bowl félidejében

Justin Timberlake nem is időzíthette volna jobban új albuma, a Man of the Woods érkezését. 5 évvel legutóbbi lemeze megjelenését követően február 2-án látott napvilágot 5. stúdióalbuma. Február 4-én pedig – csakúgy, mint a 14 évvel ezelőtti, Janet Jackson-incidens alkalmával – a Super Bowl halftime show színpadára léphetett. Ezúttal főelőadóként, megannyi táncos, zenész és egy monumentális zenekar társaságában.

 

 

Timberlake munkásságának valamennyi sarokkövét igyekezett belesűríteni a 13-14 perces műsorba. Felcsendültek karrierje hajnalának meghatározó dalai, legnagyobb slágerei és természetesen az új albumból is ízelítőt kapott a hallgatóság. Az egyveleg részeként megszólalt a Filthy, a Rock Your Body, a Señorita, a SexyBack, a My Love, a Cry Me A River, a Suit & Tie, a Until The End Of Time, a Mirrors és a Can’t Stop The Feeling is.

Az 52. Super Bowl döntő Prince szülővárosában, Minneapolis-ban került megrendezésre, így nem is volt kérdés, hogy a műsor részeként Justin Timberlake tiszteleg majd a legenda előtt; ezt végül az  I Would Die 4 U című legendás sláger előadásával tette meg. Az este ezen szelete miatt előzetesen sok Prince-rajongó aggodalmát fejezte ki, mivel a szóbeszéd szerint a két éve elhunyt popsztár hologramja is “színpadra lépett volna” a félidei showban. Egy 1998-as Guitar World interjúban azonban Prince kifejezetten ellenezte a technikának ezen ösvényét. Végül hologram valóban nem volt, Prince alakja vetített formában tűnt fel a színpadon. Képileg megidézték a sztár 2007-es Super Bowl-fellépését is, amit minden idők egyik legemlékezetesebb félidei koncertjeként tartanak számon.

Justin fellépése alatt az egyik rajongója is híres lett, azóta tele van az internet a 13 éves fiú képeivel, aki közös szelfit készített a sztárral, majd valószínűleg az elkészült képet nézegette a telefonján, ám az internet mókás kedvű közönsége ezt rögtön mém-formába transzformálta.

Február 2-án megérkezett a tízszeres Grammy- és négyszeres Emmy-díjas pop/R&B császár Justin Timberlake ötödik stúdióalbuma, a Man of the Woods. A lemezt már megjelenése előtt az énekes legambíciózusabb anyagaként emlegették, mind hangzását, mind szövegvilágát tekintve. Justin pedig ezúttal sem okozott csalódást rajongóinak; a lemezen a tradicionális amerikai hangzás keveredik a közreműködők – Chris Stapleton, Alicia Keys – és a produceri brigád – Justin mellett The Neptunes, Timbaland, Danja, J-Roc, Eric Hudson, Rob Knox – modern zenei hatásaival. Ahogy már az album promóvideójából megtudhattuk, a szerzeményekben testet öltött történetek zömét az énekes fia, felesége, Jessica Biel, és Memphis városában gyökerező életútja inspirálta.

Hallgasd vagy vásárold meg az albumot az alábbi linken!

Justin Timberlake – Man of the Woods

 

Hozzászólások

Hozzászólás