Justin Timberlake megidézte Prince szellemét a Super Bowl félidejében

Justin Timberlake nem is időzíthette volna jobban új albuma, a Man of the Woods érkezését. 5 évvel legutóbbi lemeze megjelenését követően február 2-án látott napvilágot 5. stúdióalbuma. Február 4-én pedig – csakúgy, mint a 14 évvel ezelőtti, Janet Jackson-incidens alkalmával – a Super Bowl halftime show színpadára léphetett. Ezúttal főelőadóként, megannyi táncos, zenész és egy monumentális zenekar társaságában.

 

 

Timberlake munkásságának valamennyi sarokkövét igyekezett belesűríteni a 13-14 perces műsorba. Felcsendültek karrierje hajnalának meghatározó dalai, legnagyobb slágerei és természetesen az új albumból is ízelítőt kapott a hallgatóság. Az egyveleg részeként megszólalt a Filthy, a Rock Your Body, a Señorita, a SexyBack, a My Love, a Cry Me A River, a Suit & Tie, a Until The End Of Time, a Mirrors és a Can’t Stop The Feeling is.

Az 52. Super Bowl döntő Prince szülővárosában, Minneapolis-ban került megrendezésre, így nem is volt kérdés, hogy a műsor részeként Justin Timberlake tiszteleg majd a legenda előtt; ezt végül az  I Would Die 4 U című legendás sláger előadásával tette meg. Az este ezen szelete miatt előzetesen sok Prince-rajongó aggodalmát fejezte ki, mivel a szóbeszéd szerint a két éve elhunyt popsztár hologramja is “színpadra lépett volna” a félidei showban. Egy 1998-as Guitar World interjúban azonban Prince kifejezetten ellenezte a technikának ezen ösvényét. Végül hologram valóban nem volt, Prince alakja vetített formában tűnt fel a színpadon. Képileg megidézték a sztár 2007-es Super Bowl-fellépését is, amit minden idők egyik legemlékezetesebb félidei koncertjeként tartanak számon.

Justin fellépése alatt az egyik rajongója is híres lett, azóta tele van az internet a 13 éves fiú képeivel, aki közös szelfit készített a sztárral, majd valószínűleg az elkészült képet nézegette a telefonján, ám az internet mókás kedvű közönsége ezt rögtön mém-formába transzformálta.

Február 2-án megérkezett a tízszeres Grammy- és négyszeres Emmy-díjas pop/R&B császár Justin Timberlake ötödik stúdióalbuma, a Man of the Woods. A lemezt már megjelenése előtt az énekes legambíciózusabb anyagaként emlegették, mind hangzását, mind szövegvilágát tekintve. Justin pedig ezúttal sem okozott csalódást rajongóinak; a lemezen a tradicionális amerikai hangzás keveredik a közreműködők – Chris Stapleton, Alicia Keys – és a produceri brigád – Justin mellett The Neptunes, Timbaland, Danja, J-Roc, Eric Hudson, Rob Knox – modern zenei hatásaival. Ahogy már az album promóvideójából megtudhattuk, a szerzeményekben testet öltött történetek zömét az énekes fia, felesége, Jessica Biel, és Memphis városában gyökerező életútja inspirálta.

Hallgasd vagy vásárold meg az albumot az alábbi linken!

Justin Timberlake – Man of the Woods

 

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop