Nézd meg, hogyan készül Justin Timberlake új albuma Pharell Williams-szel és Timbalanddel a stúdióban

Csupán 2 hét van hátra Justin Timberlake várva várt, 5. stúdióalbumáig. A Man of the Woods február 2-án landol. Némi ízelítőt kaphattunk a két beharangozó dal, a futurisztikus Filthy (nézd meg >>ITT<<) és az apokaliptikus Supplies (nézd meg >>ITT<<) formájában. Az énekes pedig a napokban betekintést engedett a munkálatok rejtelmeibe egy bájos behind the scenes-videó erejéig.

A kisfilmben Justin jókedélyűen jammelget a stúdióban többek között Timbaland és Pharell Williams társaságában. A képsorokon felváltva jelennek meg egyrészt a munkafolyamatok derűs momentumai, másrészt a lemezen feltűnő „country melody” feelingre reflektálva, rusztikus, vidéki jelenetek.

Öt évvel a The 20/20 Experience kiadvány első és második része után a Man of the Woods-t Timberlake legambíciózusabb albumaként emlegetik, mind rendkívül színes hangzását, mind szövegvilágát tekintve. A lemezen a tradicionális amerikai rock keveredik majd a közreműködők – The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton, Alicia Keys – modern zenei hatásaival. Az album promóvideójából korábban kiderül, hogy a szerzeményekben testet öltött történeteket az énekes fia, felesége, Jessica Biel és Memphis városában gyökerező életútja inspirálta.

Justin Timberlake nemrég lerántotta a leplet az album tracklistájáról:

Rendeld elő a Man of the Woods-t az alábbi linken!

Justin Timberlake – Man of the Woods

Hozzászólások

Hozzászólás