A Kaiser Franz Josef osztrák trió fűti majd a hangulatot Billy Idol előtt a Parkban!

Több, mint egy évtized kihagyás után tér vissza Budapestre önálló koncertet adni a ’80-as évek egyik legnagyobb punkrock bálványa, a White Wedding és a Dancing With Myself slágerek atyja, Billy Idol! Az ikonikus énekes július 2-án a Budapest Park színpadán lép majd fel az osztrák rock trió, a Kaiser Franz Josef társaságában!

 

 

A bécsi banda egy évvel ezelőtt, 2017. június 30-án jelentette meg legutóbbi, Make Rock Great Again című lemezét. Úgy látszik, a feltörekvő rockzenészek istensége a tenyerén hordozza a srácokat; ugyanis a Billy Idol-os lehetőséget megelőzően abban a megtiszteltetésben részesültek, hogy az AC/DC előzenekara lehetettek, de játszottak már a The BossHoss és a Daughtry előtt is.

A Led Zeppelin és Deep Purple hangzás nyomába eredő, koszos és őszinte rockzenét játszó Kaiser Franz Josef 2009-ben alakult, egy EP-vel és két albummal rendelkeznek, és két Amadeus Osztrák Zenei Díjjal is büszkélkedhetnek. Show Me How to Live című daluk május 18-án érkezett, egy dalszövegvideóval kézen fogva.

 

 

 

“Megadjuk az idősebb rajongóknak, amire vágynak, és bemutatjuk a fiatalabb generációnak, amit még nem ismernek,” mondja a zenekar frontember-gitárosa, Sham. “Szerintünk manapság igazi hiány van a jó, autentikus rock bandákból. A legtöbb zenének, ami ma rock néven fut, nagyon kevés köze van az igazi rockhoz. Mi ott szeretnénk felvenni a fonalat, ahol a legutolsó, nagy rock bandák letették. Szeretnénk, ha a rock ismét virágozna!”

Hozzászólások

Hozzászólás