Kesha, mint vegas-i anyakönyvvezető gondolta újra Janis Joplin slágerét

Extravagáns, las vegas-i romantikától csillogó klippel jelentkezett Kesha! Az MGM Resorts által vezetett Universal Love projekt részeként az énekesnő újragondolta Janis Joplin I Need a Man to Love című klasszikusát és a nemek felcserélésével megjelentette az I Need a Woman to Love videóklipjét. A kisfilmben Kesha Las Vegas-ba utazik, hogy összeadja a való életben is párt alkotó Danit és Lindsay-t. „Ez lesz a harmadik azonos nemű házasságom,” mondja Kesha a videóban. „Szóval szerintem minden a terv szerint fog menni.”

 

 

Danit és Lindsay-t azután válogatták be a forgatásra, miután készítettek egy videót arról, hogy mennyire izgatottak vegas-i házasságkötésük miatt. A videóban nyomon követhetjük a pár esküvő előkészületeit, magát a szertartást és a lakodalmat is. A ceremóniát a vegas-i Bellagio-ban tartották, március 26-án – az Egyesült Államokban az azonos nemű párok számára kiállított első házassági engedély évfordulóján.

Az énekesnő számára nem idegen az LGBTQ közösség számára, hiszen megannyi dala szolgál himnuszul az önelfogadás, az elfogadás, a nyitottság, az önazonosság témáihoz és rajongóit is ezen nézetek bátor képviselésére és elfogadására buzdítja.

 

 

Az I Need A Woman To Love egy a hat újragondolt dal közül, amik helyet kaptak az Universal Love albumon – pl. Bob Dylan Frank Sinatra She’s Funny That Way c. dalát dolgozta fel, így született a He’s Funny That Way, St. Vincent pedig a The Crystals Then He Kissed Me-jét „fordította át”.

Kesha közel egy éve, 2017 március 1-jén ünnepelte 30. születésnapját, talán ebből az alkalomból is döntött úgy, hogy egy új albummal koronázza meg az esztendőt. A rajongók népes hadának öt évet kellett várniuk harmadik albumára, ám az augusztus 11-én boltokba került Rainbow aligha okoz csalódást az okosan és változatosan hangszerelt, fülbemászó popdalokkal, amelyek egy csipetnyi country hatást is rejtenek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás