Kesha, mint vegas-i anyakönyvvezető gondolta újra Janis Joplin slágerét

Extravagáns, las vegas-i romantikától csillogó klippel jelentkezett Kesha! Az MGM Resorts által vezetett Universal Love projekt részeként az énekesnő újragondolta Janis Joplin I Need a Man to Love című klasszikusát és a nemek felcserélésével megjelentette az I Need a Woman to Love videóklipjét. A kisfilmben Kesha Las Vegas-ba utazik, hogy összeadja a való életben is párt alkotó Danit és Lindsay-t. „Ez lesz a harmadik azonos nemű házasságom,” mondja Kesha a videóban. „Szóval szerintem minden a terv szerint fog menni.”

 

 

Danit és Lindsay-t azután válogatták be a forgatásra, miután készítettek egy videót arról, hogy mennyire izgatottak vegas-i házasságkötésük miatt. A videóban nyomon követhetjük a pár esküvő előkészületeit, magát a szertartást és a lakodalmat is. A ceremóniát a vegas-i Bellagio-ban tartották, március 26-án – az Egyesült Államokban az azonos nemű párok számára kiállított első házassági engedély évfordulóján.

Az énekesnő számára nem idegen az LGBTQ közösség számára, hiszen megannyi dala szolgál himnuszul az önelfogadás, az elfogadás, a nyitottság, az önazonosság témáihoz és rajongóit is ezen nézetek bátor képviselésére és elfogadására buzdítja.

 

 

Az I Need A Woman To Love egy a hat újragondolt dal közül, amik helyet kaptak az Universal Love albumon – pl. Bob Dylan Frank Sinatra She’s Funny That Way c. dalát dolgozta fel, így született a He’s Funny That Way, St. Vincent pedig a The Crystals Then He Kissed Me-jét „fordította át”.

Kesha közel egy éve, 2017 március 1-jén ünnepelte 30. születésnapját, talán ebből az alkalomból is döntött úgy, hogy egy új albummal koronázza meg az esztendőt. A rajongók népes hadának öt évet kellett várniuk harmadik albumára, ám az augusztus 11-én boltokba került Rainbow aligha okoz csalódást az okosan és változatosan hangszerelt, fülbemászó popdalokkal, amelyek egy csipetnyi country hatást is rejtenek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop