Kesha végre új albummal jelentkezett

2020.január 31-én a Kemosabe/RCA gondozásában végre megjelent Kesha vadonatúj albuma „High Road” címmel, mellyel az énekesnő visszaköveteli trónját mint a „popzene bajkeverője”. A lemez egyszerre tartalmaz ódákat a hedonista élethez, gondolatokat önmagunk elfogadásáról, és folkzenei hatásokat, szembenézve minden emberi tulajdonságunkkal, így válik a „High Road” a Grammy-díjra jelölt énekesnő, leginkább sokszínű albumává.

Eklektikusságában olyan témákat feszeget mint az identitás, szabad szerelem, szakítás vagy visszavágyódás a gyerekkorba, a „High Road” hozzáértően gyúrja egybe Kesha sebezhetőségét, vad, gyermeki energiáját és sajátos humorérzékét a modern popzene legfrissebb irányzataival.

Egy album amely ugyan nem veszi az életet túlságosan is komolyan, de elkészültét annál inkább. A „High Road” létrejöttében olyan producerek/zeneszerzők/társszerzők voltak Kesha segítségére, mint John Hill, Dan Reynolds, Stuart Crichton, Jeff Bhasker, Drew Pearson, Brian Wilson, Sturgill Simpson, Nate Ruess, Justin Tranter, Stint, Wrabel, és Pebe Sebert akik nélkül nem válhatott volna valósággá, az énekesnő karrierjének ez a ünneplésre méltó fejezete.

Az album megjelenésének estéjén Kesha, a James Corden show-ban adta elő, „Resentment” című dalának különleges változatát.

A „High Road” a kritikusok tetszését is elnyerte, a Steregum szerint „tökéletes és hihető egyensúlyt terem a sebezhetőség és a vadság között mellyel korábban nevet szerzett magának”, Az Independet dicséri a „felnőttségét és könnyedségének győzedelmes visszanyerését” az Allmusic pedig egyenesen „ mámorító életérzés”-nek nevezi. Az album kiemelkedő dalai többek között a Tonight („a bulizos estéd új aláfestő dala” – MTV), Father Daugther Dance ( „olyan énekesi teljesítmény amilyenre senki sem számított” – American Songwriter), Raising Hell ( „egy gospel inspirálta bulihimnusz” – NPR) illetve a Resentment ( „egy csodálatos együttműködés” –  Nylon) már megkapták a maguk elismerését a kritikusoktól.

‘High Road’

01 “Tonight”

02 “My Own Dance”

03 “Raising Hell” (feat. Big Freedia)

04 “High Road”

05 “Shadow”

06 “Honey”

07 “Cowboy Blues”

08 “Resentment” (feat. Sturgill Simpson, Brian Wilson and Wrabel)

09 “Little Bit Of Love”

10 “Birthday Suit”

11 “Kinky” (feat. Ke$ha)

12 “Potato Song (Cuz I Want To)”

13 “BFF” (feat. Wrabel)

14 “Father Daughter Dance”

15 “Chasing Thunder”

16 “Summer”

Az album 2020. január 31-től elérhető a Kemosabe/RCA gondozásában.

 

Hozzászólások

Hozzászólás