Khalid debütáló albumának szülihete tele volt kulisszatitkokkal és elismeréssel

Khalid American Teen című, debütáló albuma a héten, egészen pontosan március 3-án ünnepelte egy éves születésnapját, ráadásul Young, Dumb & Broke c. single-je háromszoros platina minősítést kapott!

A még mindig csupán 20 éves ifjú egy pillanatra sem pihen, nemrég jelent meg a Fifth Harmony-tag Normanival közös Love Lies című dala, ami a Love, Simon c. film betétdala. A napokban egy kulisszatitkokkal és behind the scenes-felvételekkel megpakolt kisfilm is érkezett hozzá:

 

 

Habár baráti szálak fűzik őket egymáshoz, a Love Lies című dal az első kollaboráció Khalid és Normani között. Viszont a legnagyobb rajongók talán emlékeznek, hogy az énekesnő Khalid Young, Dumb & Broke c. dalának kisfilmjében is feltűnt. „Csodálatos élmény volt Normanival dolgozni ezen a projekten. Nincs ahhoz fogható, mint mikor a barátaimmal alkotok zenét,” mondta Khalid.

A videót Gerard Bush és Christopher Renz rendezték. Az ő nevükhöz fűződik pl. Jay-Z Kill Jay-Z című dalának klipje is és a Versus c. rövidfilm, amiben Jesse Williams játssza a főszerepet. „Az elnyújtott flörtölés korszakát éljük a közösségi médiának és chatelésnek hála, és izgatottak vagyunk attól, ha megalkothatjuk a rejtélyesség látszatát azáltal, hogy szeretetünk tárgya elérhetetlennek tűnik,”  taglalta Gerard Bush a videó témájának ihletét.

 

 

A videóklip utolsó jelenetét hajnali ötkor forgatták. Normani Sean Bankheaddel dolgozott együtt a provokatív koreográfián. Mindössze egy darab, késő esti, két órás próbája volt a forgatás előtti napon. A rendezőket többek között a 9 és 1/2 hét c. film inspirálta. A videó bizonyos jeleneteinél két darura volt szükségük, az egyiket hajnali egykor szállították a helyszínre. Bush Normani egyik jelenetét „egy szupersztár születésének pillanata”-ként jellemezte. Az énekesnő annyira hevesen táncolt, hogy a stylistjának többször össze kellett tűznie a topját a forgatás alatt. „Videóklipek erőteljes női szóló mozdulatsorai inspiráltak minket: a végeredmény egy mix Mya My Love Is Like… Wo és Janet Jackson The Pleasure Principle című számaiból – Beyoncé szexepiljével, természetesen.” – nyilatkozta Normani

Khalid a héten a BBC Radio 1 Live Lounge műsorába is ellátogatott, hogy előadja három szerzeményét:

 

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop