Khalid debütáló albumának szülihete tele volt kulisszatitkokkal és elismeréssel

Khalid American Teen című, debütáló albuma a héten, egészen pontosan március 3-án ünnepelte egy éves születésnapját, ráadásul Young, Dumb & Broke c. single-je háromszoros platina minősítést kapott!

A még mindig csupán 20 éves ifjú egy pillanatra sem pihen, nemrég jelent meg a Fifth Harmony-tag Normanival közös Love Lies című dala, ami a Love, Simon c. film betétdala. A napokban egy kulisszatitkokkal és behind the scenes-felvételekkel megpakolt kisfilm is érkezett hozzá:

 

 

Habár baráti szálak fűzik őket egymáshoz, a Love Lies című dal az első kollaboráció Khalid és Normani között. Viszont a legnagyobb rajongók talán emlékeznek, hogy az énekesnő Khalid Young, Dumb & Broke c. dalának kisfilmjében is feltűnt. „Csodálatos élmény volt Normanival dolgozni ezen a projekten. Nincs ahhoz fogható, mint mikor a barátaimmal alkotok zenét,” mondta Khalid.

A videót Gerard Bush és Christopher Renz rendezték. Az ő nevükhöz fűződik pl. Jay-Z Kill Jay-Z című dalának klipje is és a Versus c. rövidfilm, amiben Jesse Williams játssza a főszerepet. „Az elnyújtott flörtölés korszakát éljük a közösségi médiának és chatelésnek hála, és izgatottak vagyunk attól, ha megalkothatjuk a rejtélyesség látszatát azáltal, hogy szeretetünk tárgya elérhetetlennek tűnik,”  taglalta Gerard Bush a videó témájának ihletét.

 

 

A videóklip utolsó jelenetét hajnali ötkor forgatták. Normani Sean Bankheaddel dolgozott együtt a provokatív koreográfián. Mindössze egy darab, késő esti, két órás próbája volt a forgatás előtti napon. A rendezőket többek között a 9 és 1/2 hét c. film inspirálta. A videó bizonyos jeleneteinél két darura volt szükségük, az egyiket hajnali egykor szállították a helyszínre. Bush Normani egyik jelenetét „egy szupersztár születésének pillanata”-ként jellemezte. Az énekesnő annyira hevesen táncolt, hogy a stylistjának többször össze kellett tűznie a topját a forgatás alatt. „Videóklipek erőteljes női szóló mozdulatsorai inspiráltak minket: a végeredmény egy mix Mya My Love Is Like… Wo és Janet Jackson The Pleasure Principle című számaiból – Beyoncé szexepiljével, természetesen.” – nyilatkozta Normani

Khalid a héten a BBC Radio 1 Live Lounge műsorába is ellátogatott, hogy előadja három szerzeményét:

 

Hozzászólások

Hozzászólás