Kihagyhatatlan Monsta X újdonság

A világhírű K-Pop szenzáció, a Monsta X “Who Do U Love?” című dala megjelent French Montana közreműködésével, továbbá augusztus 1-én debütál az amerikai tv-műsorban, a Good Morning America-ban.

A K-pop szupersztárok és világszintű tehetségek, a Monsta X szabadjára engedte a “WHO DO U LOVE?” című kislemezének videóklipjét [French Montana közreműködésével]

Nézd meg a klipet ITT és szerezd be a dalt ITT az Epic Records jóvoltából.

Az angol nyelvű himnusz fontos mozzanatai az erőteljes vokálok összejátékán túl a morgó basszusmenet és a táncolható ütem. A sziporkázó pop átbillen pezsgő hip-hoppá French Montana vendégszereplésével még az ütőképes, hipnotikus refrén előtt: “Kit szeretsz? Őt vagy engem? Mert nem viselem el a terhet többé. Kit szeretsz? Lány, ez megöl engem. Ha nem tudod biztosra mondani, hogy én vagyok az egyetlen, inkább kilépek az ajtón.”A dal kiadása után az MTV magasztalóan beszélt róla: “megvan bennük a vágy és a tehetség, most végre daluk is van” míg a CelebMixa nyár garantált slágerének” nevezte a számot. A Billboard szerint “az R&B-szerű dal, a ‘Who Do U Love?’ követeli, hogy táncoljanak rá, ahogy a sikamló basszus, az energikus ütemek és csillámló szinti összemosódnak, hogy egy addiktív, dallamos, énekelhető refrénű nótát hoznak létre.”Kár lenne kihagyni Monsta X észak-amerikai televízióis debütálását augusztus 1-én, amikor előadják a “WHO DO U LOVE?” című dalt az ABC csatorna Good Morning America műsorában. A dal július 15-én kerül adásba a Pop rádióban a tervek szerint.A csapat folytatja a hírverést. 2019 az áttörés éve és erről tanúskodnak a teltházas arénakoncertek világszerte, streamelések tízmilliói és jólcsengő, egyhangú dícséretek. A Forbes jóslata szerint, a “A Monsta X lépéseket tett egy tengerentúli crossover-hez.Jelenleg is úton vannak a “we are here” világturné keratein belül. Ez átível Bangkokon, Ausztrálián és Európán mielőtt földet érnek az Egyesült Államokban hat állomás idejére, mely július 25-én Dallas-ból indul. A kiruccanás az ország legszentebb koncerthelyén fejeződik be a The Staples Centerben, Los Angelesben, augusztus 10-én.

MONSTA X (Balról jobbra: HyungwonShownuKihyunI.MJoohoneyMinhyuk, & Wonho)

Az intenzív K-pop, vad hip-hop, energikus rock és unverziális pop erőket ötvöző Monsta X megtalálta a nemzetközi hangját. Az átlagosan 3 millió havi Spotify hallgatóval rendelkező csapat már egy katalógusnyi slágerrel büszkélkedhet, beleértve a “HERO”-t [32 millió Spotify stream], a “DRAMARAMA”-t [25 millió Spotify stream] és a “Beautiful”-t [21 millió Spotify stream]. Legutóbb, Steve Aoki-val kollaboráltak a “Play It Cool” című dalban, mely meghaladta a 12 millió Spotify meghallgatást és helyet is kapott a Billboard Hot Dance/Electronic Songs listán. Az Entertainment Tonight magazin szerint, melyet az Idolator magazine is megerősített: “öröm a fülnek és szemnek egyaránt és emlékeztet arra, miért a Monsta X egyike a legkirályabb dolog a bolygón pillanatnyilag.”Előző anyaguk a Take.2 We Are Here a Billboard top World Albums listáján az ötödik helyig küzdötte magát és begyűjtött néhány elismerő szót a Complex-től, az Idolator-tól, a Billboard-tól, a Cosmopolitan-tól és az NME-től. A Paper Magazin írta a legjobbat, mely szerint “nem kell atomfizikusnak lenned, hogy felismerd a Monsta X sötét textúrájú, de nagy energiájú zenéjét, ami az oka annak, hogy elkülönülnek más előadóktól a rezonáló és folymatosan terjeszkedő K-pop szcénában.” Fontos megemlíteni azt is, hogy már elérték a #4 helyet az áhitatott Social 50-es listán.Az új zenéjük lehetővé tette, hogy a csapat történelmet írhasson az ősszel, ugyanis ők lesznek az első K-pop csapat az iHeartRadioMusic fesztiválon Las Vegasban 2019. szeptember 21.-én.Kövesd a Monsta X-t:Twitter: @officialmonstaxInsta: @official_monsta_xFacebook: @officialmonstaxYouTube: starshipTV

Hozzászólások

Hozzászólás

Kihagyhatatlan Monsta X újdonság

A világhírű K-Pop szenzáció, a Monsta X “Who Do U Love?” című dala megjelent French Montana közreműködésével, továbbá augusztus 1-én debütál az amerikai tv-műsorban, a Good Morning America-ban.

A K-pop szupersztárok és világszintű tehetségek, a Monsta X szabadjára engedte a “WHO DO U LOVE?” című kislemezének videóklipjét [French Montana közreműködésével]

Nézd meg a klipet ITT és szerezd be a dalt ITT az Epic Records jóvoltából.

Az angol nyelvű himnusz fontos mozzanatai az erőteljes vokálok összejátékán túl a morgó basszusmenet és a táncolható ütem. A sziporkázó pop átbillen pezsgő hip-hoppá French Montana vendégszereplésével még az ütőképes, hipnotikus refrén előtt: “Kit szeretsz? Őt vagy engem? Mert nem viselem el a terhet többé. Kit szeretsz? Lány, ez megöl engem. Ha nem tudod biztosra mondani, hogy én vagyok az egyetlen, inkább kilépek az ajtón.”

A dal kiadása után az MTV magasztalóan beszélt róla: “megvan bennük a vágy és a tehetség, most végre daluk is van” míg a CelebMixa nyár garantált slágerének” nevezte a számot. A Billboard szerint “az R&B-szerű dal, a ‘Who Do U Love?’ követeli, hogy táncoljanak rá, ahogy a sikamló basszus, az energikus ütemek és csillámló szinti összemosódnak, hogy egy addiktív, dallamos, énekelhető refrénű nótát hoznak létre.”

Kár lenne kihagyni Monsta X észak-amerikai televízióis debütálását augusztus 1-én, amikor előadják a “WHO DO U LOVE?” című dalt az ABC csatorna Good Morning America műsorában. A dal július 15-én kerül adásba a Pop rádióban a tervek szerint.

A csapat folytatja a hírverést. 2019 az áttörés éve és erről tanúskodnak a teltházas arénakoncertek világszerte, streamelések tízmilliói és jólcsengő, egyhangú dícséretek. A Forbes jóslata szerint, a “A Monsta X lépéseket tett egy tengerentúli crossover-hez.

Jelenleg is úton vannak a “we are here” világturné keratein belül. Ez átível Bangkokon, Ausztrálián és Európán mielőtt földet érnek az Egyesült Államokban hat állomás idejére, mely július 25-én Dallas-ból indul. A kiruccanás az ország legszentebb koncerthelyén fejeződik be a The Staples Centerben, Los Angelesben, augusztus 10-én.

MONSTA X (Balról jobbra: HyungwonShownuKihyunI.MJoohoneyMinhyuk, & Wonho)

Az intenzív K-pop, vad hip-hop, energikus rock és unverziális pop erőket ötvöző Monsta X megtalálta a nemzetközi hangját. Az átlagosan 3 millió havi Spotify hallgatóval rendelkező csapat már egy katalógusnyi slágerrel büszkélkedhet, beleértve a “HERO”-t [32 millió Spotify stream], a “DRAMARAMA”-t [25 millió Spotify stream] és a “Beautiful”-t [21 millió Spotify stream]. Legutóbb, Steve Aoki-val kollaboráltak a “Play It Cool” című dalban, mely meghaladta a 12 millió Spotify meghallgatást és helyet is kapott a Billboard Hot Dance/Electronic Songs listán. Az Entertainment Tonight magazin szerint, melyet az Idolator magazine is megerősített: “öröm a fülnek és szemnek egyaránt és emlékeztet arra, miért a Monsta X egyike a legkirályabb dolog a bolygón pillanatnyilag.”

Előző anyaguk a Take.2 We Are Here a Billboard top World Albums listáján az ötödik helyig küzdötte magát és begyűjtött néhány elismerő szót a Complex-től, az Idolator-tól, a Billboard-tól, a Cosmopolitan-tól és az NME-től. A Paper Magazin írta a legjobbat, mely szerint “nem kell atomfizikusnak lenned, hogy felismerd a Monsta X sötét textúrájú, de nagy energiájú zenéjét, ami az oka annak, hogy elkülönülnek más előadóktól a rezonáló és folymatosan terjeszkedő K-pop szcénában.” Fontos megemlíteni azt is, hogy már elérték a #4 helyet az áhitatott Social 50-es listán.

Az új zenéjük lehetővé tette, hogy a csapat történelmet írhasson az ősszel, ugyanis ők lesznek az első K-pop csapat az iHeartRadioMusic fesztiválon Las Vegasban 2019. szeptember 21.-én.

Kövesd a Monsta X-t:

Twitter: @officialmonstax

Insta: @official_monsta_x

Facebook: @officialmonstax

YouTube: starshipTV

Hozzászólások

Hozzászólás