A Szigetre érkező Kygo és az Imagine Dragons alkotta meg a nyár új slágerét!

Kygo számára nem idegenek a rockzenész közreműködők; korábban dolgozott már a U2-val, a OneRepublic-kal és a The Night Game-mel is – most pedig a Las Vegas-i pop rockerekkel, az Imagine Dragons-szal hozta össze a sors.

 

 

Így született meg a Born To Be Yours rádióbarát, egy csipetnyi folkkal fűszerezett slágere, mely június 15-én egy dalszövegvideó társaságában látott napvilágot. Tapsolás és akusztikus gitárok keverednek benne a chilles, elektronikus ütemekkel és a Kygo védjegyének számító tropical house hangzással, miközben az Imagine Dragons énekese, Dan Reynolds kiönti a lelkét érzelmes vokáljával. Ez a dal a biztos jele annak, hogy a szünidő, a nyári szerelmek és a jégkrém-maszatos mosolyok évszaka elérkezett!

„A Born To Be Yours számomra a saját hangzásvilágom és a banda ikonikus elemeinek és vokáljának a tökéletes kombinációja,” fejtette ki Kygo. „Az Imagine Dragons az egyik kedvenc zenekarom, és megtiszteltetés számomra, hogy végre megmutathatom mindenkinek, hogy min is munkálkodtunk.”

Kygo legutóbbi parádés együttműködése, a Miguellel közös Remind Me To Forget máris nagy sikernek örvend, videoklipje a YouTube-on több, mint 18 milliós nézettség felett jár.

 

Hozzászólások

Hozzászólás