A Szigetre érkező Kygo és az Imagine Dragons alkotta meg a nyár új slágerét!

Kygo számára nem idegenek a rockzenész közreműködők; korábban dolgozott már a U2-val, a OneRepublic-kal és a The Night Game-mel is – most pedig a Las Vegas-i pop rockerekkel, az Imagine Dragons-szal hozta össze a sors.

 

 

Így született meg a Born To Be Yours rádióbarát, egy csipetnyi folkkal fűszerezett slágere, mely június 15-én egy dalszövegvideó társaságában látott napvilágot. Tapsolás és akusztikus gitárok keverednek benne a chilles, elektronikus ütemekkel és a Kygo védjegyének számító tropical house hangzással, miközben az Imagine Dragons énekese, Dan Reynolds kiönti a lelkét érzelmes vokáljával. Ez a dal a biztos jele annak, hogy a szünidő, a nyári szerelmek és a jégkrém-maszatos mosolyok évszaka elérkezett!

„A Born To Be Yours számomra a saját hangzásvilágom és a banda ikonikus elemeinek és vokáljának a tökéletes kombinációja,” fejtette ki Kygo. „Az Imagine Dragons az egyik kedvenc zenekarom, és megtiszteltetés számomra, hogy végre megmutathatom mindenkinek, hogy min is munkálkodtunk.”

Kygo legutóbbi parádés együttműködése, a Miguellel közös Remind Me To Forget máris nagy sikernek örvend, videoklipje a YouTube-on több, mint 18 milliós nézettség felett jár.

 

Hozzászólások

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop