Szó szerint felkavaró érzelmi vihar tombol Kygo és Miguel új klipjében

Március közepén látott napvilágot a világsztár tropical house-mágus Kygo és a Grammy-díjas R&B/soul-titán Miguel közös munkájának gyümölcse, a Remind Me To Forget. A dal május 6-án találó vizuális csomagolást is kapott, egy szívhez szóló és mellbevágó videóklip formájában.

 

 

A kisfilmben egy szenvedélyes balerina felkavaró és érzelmes táncáé a főszerep egy sötét és önpusztító otthon falai között. Ahogy a dalszöveg mondja, maga a lány és a keserédes érzelmi vihar is „nyomot hagy maga után” a káosz közepén. A széthulló ház és a darabokra eső szerelem közepette Miguel és Kygo is szerephez jut – ráadásul utóbbi zongorája is áldozatául esik a pusztító katarzisnak. A videóklip máris millió feletti nézettségnél jár a YouTube-on.

A Remind Me to Forget az első Kygo tavasszal megjelenő single-jeinek sorából, és hozzáadódik a 2017 novemberében megjelent Kids in Love című album tracklistájához is. A szerzeményben tökéletesen keveredik a norvég sztár DJ hangzásvilága Miguel csábító és hívogató vokáljával, hogy aztán a két művész univerzuma egy végtelenül fülbemászó, melankolikus melódiában egyesülhessen – melynek produceri munkálatait is Kygo végezte.

A dal sorban hódítja az országokat és a slágerlistákat – Magyarországon a MAHASZ Single (Track) Top 40-ben a 11., a Stream Top 40-ben a 16. helyig jutott.

„A fiatal, ikonikus, tropical house csodagyerek most sem okozott csalódást” – olvasható az EDM.com-on.

„Kygo művészi érettséget mutat második albumán” – írja a Billboard.

Kygo jelenleg a Kids In Love Tour 2. felvonását bonyolítja, melynek utolsó állomásai New York és Boston lesznek. A magyar rajongók legnagyobb örömére azonban augusztus 13-án Magyarországra is ellátogat, hogy egy felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg a Sziget Fesztivál közönségét.

A duó május 14-én a Jimmy Fallon The Tonight Show színpadán is előadja a megindító slágert.

Hallgasd vagy vásárold meg Kygo Kids in Love című albumát az alábbi linkre kattintva!

Kygo – Kids in Love

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop