Végtelenül fülbemászó, melankolikus melódiát alkotott Kygo és Miguel

Március közepén megszületett a világsztár tropical house-mágus Kygo és a Grammy-díjas R&B/soul-titán Miguel közös munkájának gyümölcse, a Remind Me To Forget című szerzemény.

A dalban, melynek produceri munkálatait is Kygo végezte, tökéletesen keveredik a norvég sztár DJ hangzásvilága Miguel csábító és hívogató vokáljával, hogy aztán a két művész univerzuma egy végtelenül fülbemászó, melankolikus melódiában egyesülhessen.

 

 

A Remind Me to Forget az első Kygo tavasszal megjelenő single-jeinek sorából, és hozzáadódik a 2017 novemberében megjelent Kids In Love című album tracklistájához is.

„A fiatal, ikonikus, tropical house csodagyerek most sem okozott csalódást” – olvasható az EDM.com-on.

Kygo nemrég hírül adta, hogy a Coachella Fesztiválon duplázni fog, április 13-án és 20-án is főfellépőként örvendezteti majd meg a tömegeket. Jelenleg aktívan turnézik Kids In Love körútján, augusztusban pedig a magyar közönség is találkozhat vele a Sziget fesztiválon!

Az amerikai multitalentum, R&B/soul-vonalon alkotó énekes-dalszerző-színész-producer Miguel a negyedik stúdióalbumát övező lelkesedést már megalapozta olyan kislemezekkel, mint a Travis Scottal közös Sky Walker, a Shockandawe vagy a funky-s lüktetésű EP, a Told You So. A Miguel ígérete szerint politikai felhanggal bíró War & Leisure lemez december 1-én jelent meg.

Hozzászólások

Hozzászólás