Kygo új klipjénél aligha kaphatna ütősebb reklámot Norvégia

Kygo, aki napjaink egyik legnépszerűbb DJ/producere, és aki idén nagyszínpados fellépő volt a Sziget Fesztiválon, a „Happy Now” című dalához forgatott egy videót, amely bepillantást enged a magánéletébe, de ugyanakkor hazája csodálatos tájaira is elkalauzol.

Akár a norvég idegenforgalmi és turisztikai hivatal is lehetett volna a klip megrendelője, és bár minden bizonnyal nem ez áll a háttérben, Kygo friss klipje simán elmenne egy Norvégiáról szóló PR-filmnek is. A klasszikus képzettségű elektronikus zenész gyönyörű képsorokon mutatja be szülővárosa, Bergen természeti kincseit és bájos házait, utcáit. Emellett a személyes szál sem hiányzik, hiszen a barátai, a családja és a barátnője is feltűnik a képkockákon. Sőt, alkotás közben, a stúdiója mélyén is láthatjuk őt.

A Sandro Cavazza vendégszereplésével megjelentetett „Happy Now” egy újabb fejezet az északi előadó sikertörténetében, hiszen jelenleg #27-ik a Spotify Magyar Top 50 streaming listáján, és a dal csak a Spotify oldalán több mint 50 millió kattintást hozott, míg a klip máris a milliós megtekintés határán jár.

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop