“Letter To You” címmel érkezik Bruce Springsteen új albuma

Bruce Springsteen és az E Street Band vadonatúj lemezzel jelentkezik “Letter To You” címmel, amely október 23-án jelenik meg a Columbia Records gondozásában. Az új albumot – amely már az énekes 20.lemeze-  New Yerseyben az énekes saját stúdiójában vették fel, 12 dalának mindegyike Springsteen és együttese jellegzetes stílusában fogant.

A “Letter To You” egy érzelmekkel teli lemez lett” – nyilatkozta Springsteen – “Szeretem a hangzását, hiszen teljesen élőben vettük fel az egészet a stúdióban, és később sem kozmetikáztunk a rögzített anyagon. Ez valami olyasmi amit eddig még soha nem csináltunk. Öt nap alatt vettük fel az egész lemezt, és életem egyik legnagyobb élménye volt ez az esemény

Az új lemez 9 új dalt tartalmaz és 3 korábbi, az 1970-es években írt, de eddig ki nem adott szerzeményt. Springsteen-hez a lemezfelvételekhez a teljes E Street Band csatlakozott: Roy Bittan, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano és Jake Clemons. A “Letter To You” producere Ron Aniello és Bruce Springsteen, a keverésért pedig a legendás Bob Ludwig felelt.

 1. “One Minute You’re Here” – 2:57
 2. “Letter to You” – 4:55
 3. “Burnin’ Train” – 4:03
 4. “Janey Needs a Shooter” – 6:49
 5. “Last Man Standing” – 4:05
 6. “The Power of Prayer” – 3:36
 7. “House of a Thousand Guitars” – 4:30
 8. “Rainmaker” – 4:56
 9. “If I Was the Priest” – 6:50
 10. “Ghosts” – 5:54
 11. “Song for Orphans” – 6:13
 12. “I’ll See You in My Dreams” – 3:29

Hozzászólások

Hozzászólás