Lost Frequencies és Alle Farben is Magyarországra látogat a hétvégén!

Ugyan már bekopogtatott az ősz, de ki mondja, hogy búcsút kell mondanunk a felhőtlen fesztiválszezonnak, vagy a világsztár fellépőknek? Szeptember 7. és 9. között például Miskolc csábítja majd a zene és a sör szerelmeseit, hiszen a Miskolci Sörfesztivál a magyar fellépők mellett idén két sztár-DJ-t is felvonultat majd. Pénteken a berlini elektronikus zenei szcéna friss titánja, Alle Farben fűti az éjszakát, szombat este pedig a belga származású DJ, Lost Frequencies lesz a hangulatfelelős. Mind a két lemezlovas visszajáró vendég: Frans Zimmer, művésznevén Alle Farben például legutóbb az idei Sziget Fesztiválon, Felix De Laet, aka Lost Frequencies pedig az EFOTT-on látogatta meg magyar közönségét. Aki az említett eseményeken nem ragadta volna meg az alkalmat, az most élhet a vissza nem térő lehetőséggel, hogy élőben hallja az Only Thing We Know, a Bad Ideas, vagy épp a Melody és a Crazy c. slágereket.

 

 

További információkról, fellépőkről és jegyárakról >>EZEN<< a linken tájékozódhatsz!

Lost Frequencies-zt a júliusi EFOTT előtt csíptük el egy beszélgetésre, amikor is saját kiadójáról, karrierje mérföldköveiről, Japán-imádatáról és Magyarországgal kapcsolatos tapasztalatairól is mesélt nekünk.

Annak idején az Armada Music kiadó fedezett fel téged, az Are You with Me című dalhoz készített remixed okán. Milyen érzés Armin van Buuren kiadójához tartozni?

Ez még mindig egy csodálatos érzés, amiért örökké hálás leszek. Nagyon boldog vagyok, hogy az Armada csapat adott nekem egy esélyt, és hogy ilyen sok elismerést kap a zeném a rajongóktól, hála nekik.

Mik a karriered eddigi legemlékezetesebb pillanatai?

Nos, ahogy te is mondtad, az, hogy az első lemezem az Armadánál jelenhetett meg, ezen kívül a Tomorrowland nagyszínpada és a saját „Lost Frequencies & Friends színpadom” vezetése, a Coachella-s fellépésem, az EDC és a Lollapalooza, valamint a saját kiadóm, a Found Frequencies megalapítása. Nagyon szerencsésnek érzem magam.

 

 

Kik vannak rád a legnagyobb hatással az elektronikus zenéből és úgy egyáltalán, a zeneiparból? Volt valaha kedvenc DJ-d vagy producered?

Rengeteg különböző hangzás és feltörekvő producer inspirál. Szeretem Flume-ot, Throttle-t és Zonderlinget, csak hogy néhányat említsek a kedvenceim közül.

Milyen szenvedélyeid vannak a zenén kívül?

Imádom a videójátékokat és az animéket! Mikor nemrég Japánban jártam, életemben először, nagyon izgatott voltam. „Igazi” Mario Kart-ot játszottunk Pokemon és Yoshi szerelésekben, és meglátogattunk jópár anime és manga üzletet. Ez nagy dolog Japánban, a kultúra fontos részét képezi, úgyhogy nagyon jó volt megtapasztalni.

Milyen tanulmányokat végeztél? Milyen más karriert választanál, ha nem zenével foglalkoznál?

Közgazdaságtant tanultam, úgyhogy talán azon az úton indulnék el, de nagyon kreatív ember vagyok, szóval majdnem biztos, hogy valamilyen úton-módon a zene is része lenne az életemnek, akár csak hobbiként. Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy akármi mást csináljak!

Vannak nagy slágerekké vált dalaid – CrazyAre You With MeReality, és a legfrissebb, a Melody – olyan közreműködőkkel, mint James Blunt, Zonderling, vagy Janieck Devy. Milyen volt velük dolgozni?

Nagy móka volt. Már a karrierem elején is olyan vokalistákkal dolgozhattam, akiknél éreztem, hogy olyan dolgokkal tudják feldobni a dalaimat, amik nekem eszembe sem jutnának. Minden együttműködő egyedi, és mindegyikük különböző módon dolgozott együtt velem, remélem, ezt a hallgatók és a rajongók is „kihallják” minden egyes dalból – ugyanakkor mindegyik szerzemény meg tudta őrizni a védjegynek számító „Lost Frequencies hangzást”.

 

 

Kivel szeretnél együtt munkálkodni a jövőben?

Szeretnék együtt dolgozni Flume-mal, imádom a hangzását, ő egy olyan valaki, akinek csodálom a munkásságát és az egyéniségét.

Milyen terveid vannak a közeli és a távoli jövőre nézve? A második albumod már készülőben van?

Most arra fókuszálok, hogy tovább nőjön és épüljön a Found Frequencies kiadóm, emellett a nyári szóló megjelenésekre és fesztivál fellépésekre koncentrálok! Az új album egy olyan dolog, amire mindenképp sort szeretnék keríteni a jövőben, hiszen a debüt lemezem is nagy mérföldkő volt számomra.

Többször is jártál már Magyarországon. Hogy érezted magad itt? Van bármilyen különleges emléked?

Magyarország nagyon jó hely! Játszottam a Szigeten és a VOLT Fesztiválon is néhány nagy név társaságában, ami mindig őrületes érzés, de már nagyon várom a 2018-as visszatérésem is!

Üzensz valamit a rajongóidnak?

Köszönök minden támogatást, Magyarország mindig nagyon jó volt hozzám, remélem, ez idén sem lesz másként!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás