Az ex-One Direction tag Louis Tomlinson új dallal jelentkezik

A One Direction tagjaként ismertté vált Louis Tomlinson vadonatúj dallal jelentkezik – megérkezett a Miss You!

Az ifjú énekes-dalszerző nemrég átvehette a Legjobb angol és ír előadónak járó díjat az MTV Europe Music Awards díjátadó gáláján. A siker-hullám következő megnyilvánulása pedig legújabb, Miss You című szerzeménye. A dal televíziós debütálására a brit X-Faktor szombati döntőjének estéjén kerül majd sor.

https://www.youtube.com/watch?v=AKohY6cYx6M

A Miss You keserédes ódája azt az érzést/időszakot hivatott megjeleníteni, mikor az éjszakát járva az ember a bulizásba fojtja bánatát és a fájdalmat, amit egy szeretett személy hiánya táplál. Louis szerzőtársa nem más volt, mint Julian Bunetta, a One Direction gyakori közreműködője, a produceri munkálatokat pedig Afterhrs végezte.

“Életem azon időszakáról írtam ezt a dalt, amikor minden este bulizni jártam. Utólag belátom, hogy eléggé beletompultam az egészbe és csak sodródtam az árral. Valahol a szívem mélyén éreztem, hogy valójában egy lányt hiányolok, akit nagyon szeretek. Fontos volt számomra, hogy egy nagyon őszinte dalba önthessem ezt az élményt.” – mesélte Louis.

Louis legutóbbi slágere, a Bebe Rexha-val és Digital Farm Animals-szel közös Back To You világszerte elismerésnek örvend; 37 országban lett listavezető, több, mint 220 millió alkalommal streamelték és több, mint 1 millió példány fogyott belőle. A énekes jelenleg debütáló szólóalbumán munkálkodik, mely várhatóan 2018-ban lát napvilágot.

Hozzászólások

Hozzászólás