Megjelent Louis Tomlinson debütáló szólóalbuma “Walls” címmel

Louis Tomlinson, aki a világszerte sikeres One Direction tagjaként kezdte karrierjét, úgy döntött, hogy a csapat feloszlása után szólópályára lép, melynek eredménye már hallható, hiszen 2020. január 31-én végre megjelent debütáló szólóalbuma, „Walls” címmel.

Louis nagyon sok időt szánt az album elkészítésére, és az első 2 kiadott dal, a „Just Hold On” és a „Back To You” témájában reflektál azokra a tragikus eseményekre, amelyek az elmúlt 3 évben érték: édesanyja és nővére halálára, illetve a One Direction feloszlására.

Miután elkészült az első két dal, úgy döntött, hogy jobban szeretne fókuszálni a pozitív dolgokra és a szeretetre, ezért is nyilatkozott úgy, hogy „ez az album én vagyok, őszintén, és a szívem egy nyitott könyv”.

Az album címadó dala a „Walls” is tökéletesen megmutatja milyen sok inspiráció érte Louis Tomlinsont, és ő ezeket hibátlanul használja arra, hogy érzéseit közvetítse a rajongóknak. A „Walls”-t egy szakítás ihlette, és azt az érzést fogalmazza meg, hogy milyen érzés hazaérni a turnéról egy üres lakásba, és megtalálni a volt barátnő ruháit a szekrényben.

Az albumon egyszerre találhatóak elektronikus zenei hatások, és a kilencvenes évek angol britpop és indie pop gitárzenéjének jegyei is.

 1. “Kill My Mind”
 2. “Don’t Let It Break Your Heart”
 3. “Two Of Us”
 4. “We Made It”
 5. “Too Young”
 6. “Walls”
 7. “Habit”
 8. “Always You”
 9. “Fearless”
 10. “Perfect Now”
 11. “Defenceless”
 12. “Only the Brave”

Louis Tomlinson „Walls” című albuma elérhető a Sony Music gondozásában.

Hozzászólások

Hozzászólás