Bájos, lüktető pszichedélia Sia, Labrinth és Diplo triójának új dalában

Augusztus 9-én új szerzemény érkezett Labrinth, Sia és Diplo kollaborációjától – íme a Thunderclouds! Szerencsére ezek nem olyan esőfelhők, amiktől tartani kéne – épp ellenkezőleg, az LSD hangzásától megszokott, álmodozóan hullámzó, kísérletező, szivárványos popdalt köszönthetünk, ami enyhítő, puha fellegként vonul át a nyári forróságon.

 

 

Az LSD betűsorozat, úgy tűnik, új értelmet nyer majd a zeneiparban, hiszen három slágerlista-bajnok előadó úgy döntött, hogy frissen izzított csapatuk elnevezését neveik kezdőbetűiből alkotják meg. Debüt daluk, a Genius május 3-án látott napvilágot, második single-jük, az Audio pedig május 10-én jelent meg, a csapat védjegyévé vált, színpompás vizuális köntösben, ami a power-pop trió új dalának is sajátja. A hivatalos videoklip is úton van már – akárcsak a többi Sia-slágerben, ezúttal is Maddie Ziegler lesz a főszereplő.

 

 

Sia egyébként már korábban is dolgozott együtt mindegyik LSD bandataggal. Labrinth-tal például a Wonder Woman c. film egyik betétdalán, a To Be Human c. szerzeményen. Diplo-val pedig Az éhezők viadala: Futótűz filmzenéjében felbukkanó Elastic Heart eredeti verziójában működtek együtt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás