Lykke Li közös remixt adott ki Skrillex és Ty Dolla $ign társaságában

Megjelent a Los Angeles-i bázisú, svéd énekes, producer és dalszerző Lykke Li legújabb remixe a “two nights part ii” című dalhoz Skrillex és Ty Dolla $ign közreműködésében. Ez a második dal az RCA Records gondozásában, július 26-án megjelenő EP-jéről, a still sad still sexy-ről, mely új zenéket és remixet fog tartalmazni.

Kattints IDE a hallgatáshoz.

Az előző Lykke-szerzemény, a “sex money feelings die (remix)” júniusban jelent meg Lil Baby és Snowsa közreműködésében. Kattints IDE a hallgatáshoz. Az eredeti verziója a “sex money feelings die”-nak és a “two nights”-nak megtalálható Lykke negyedik stúdióalbumán, a so sad so sexy-n, mely tavaly jelent meg és kritikailag is elismerték. Továbbá, Lykke nyitja meg a YOLA DÍA fesztivált augusztus 18-án Los Angelesben, egy csak nőkből álló performansszal, melyben társul hozzá Cat Power, SOPHIE, Courtney Love & The Chateau Band, Megan Thee Stallion, Kelsey Lu, Empress Of, és CupcakKe. A YOLA DÍA középpontjába kivételes zenei, gasztro és művészeti tehetségek kerülnek, hogy megtestesítsék napjaink női vezetőinek lelkületét és étoszát, valamint hogy elkapják a jövő hangját. A YOLA DÍA nevét a szervező YOLA Mezcal-ról kapta – egy női irányítású mezcal márka Oaxaca államból, Mexikóból, melyet Yolanda “Yola” Jimenez alapított. Társpartnerei, Lykke Li és Gina Correll Aglietti használnak egy receptet és az agávé farmot, melyet Yola nagyapja ültetett, hogy elkészítsék saját autentikus, ízletes, erős alkoholukat. Csak nőket alkalmaznak a kézi palackozó létesítményben és a sales osztályon állandó munkát, tisztességes béreket és közvetlen fizetést biztosítva, ezáltal a YOLA  Mezcal elkötelezett a nők gazdasági függetlensége iránt Oaxaca-ban. Látogass el a YOLADIA.com weboldalra több információra.

still sad, still sexy Tracklist

  1. two nights part ii (Lykke Li x Skrillex x Ty Dolla $ign)
  2. sex money feelings die (remix) feat. Lil Baby and Snowsa
  3. Neon
  4. Baby Doves
  5. so sad so sexy (alt version)
  6. deep end (alt version)
Lykke Li egy évtizedet átívelő karrierrel lett az indie-pop világ legfontosabb ikonja. A Noisey magazin “a cool pop erős papnőjének” nevezte. Nagynevű fesztiválokon lépett fel, olyanokon mint például a Glastonbury, a Lollapalooza, Coachella, stb. A Time magazin szerint utolsó stúdióalbumán, a so sad so sexy-n, Li olyan könnyed és kísérteties, mint még soha…olyan dalokkal áld meg minket, amik könnyedek és áthatóak, de ugyanakkor éles pop néhány jól választott hip-hop metszettel.” A Fader szerint “az egyik legjobban várt idei pop lemez jelent meg… a dalok valóban nagyon szomorúak és nagyon szexik…a svéd énekesnő negyedik albuma nyílt sebű dalírását kombinálása új pop hangzással… klassz új hanganyag.” Azzal a Pitchfork magzain is egyetért, hogy “találékony, hangos megoldásai ott vannak az album minden egyes szegletében…ez egy futurisztikus, békés vihar és nincs búvóhely.” Az NPR ekképen ír művésziességéről: “Lykke Li mindig megtalálta saját útját a pop zenén keresztül.

HALLGASD MEG A “two night part ii”-T SKRILLEX AND TY DOLLA $IGN KÖZREMŰKÖDÉSÉBEN:

Multi: http://smarturl.it/twonightspart2

Apple Music: http://smarturl.it/twonightspart2/applemusic

Spotify: http://smarturl.it/twonightspart2/spotify

iTunes: http://smarturl.it/twonightspart2/itunes

Amazon: http://smarturl.it/twonightspart2/az

Google Play: http://smarturl.it/twonightspart2/googleplay

Deezer: http://smarturl.it/twonightspart2/deezer

YouTube: http://smarturl.it/twonightspart2/youtube

HALLGASD MEG A sex money feelings die (remix)”-T LIL BABY & SNOWSA KÖZREMŰKÖDÉSÉBEN:

Multi: https://smarturl.it/SMFDRemix

Hozzászólások

Hozzászólás