Maluma megjelentette “Papi Juancho” című vadonatúj lemezét

A latin zene világsztárja MALUMA meglepte rajongóit ötödik,”Papi Juancho“című albumának megjelenésével. A fiatal művész – miután egy teljes héten eltűnt a közösségi médiáról – majd augusztus  20 -án egy Instagram élő videóban jelentette be, hogy aznap éjfélkor adja ki legújabb lemezét. A hír eufóriát váltott ki rajongói körében, és futótűzként terjedt követői között, kiknek száma meghaladja a 100 milliót a közösségi médiában (Instagram, YouTube, Facebook és Twitter).

A “Papi Juancho” 22 dalból áll, amelyek mindegyike a kolumbiai Medellínben és a floridai Miamiban készültek a karantén során.

MALUMA így nyilatkozott az új lemezről: “Ez az album nagyon különleges, egy újabb mérföldkő a karrieremben, egyszerre mutatja meg a zenét amellyel felnőttem, és amelyet barátaimmal élvezem, illetve a reggaeton zenei hatásaimat. Ezért dolgozom együtt olyan művészekkel akik inspiráltak. Nagyon szeretem az új dalokat és remélem olyan örömet okoz rajongóimnak, mint nekem a megírásuk. Azt akarom, hogy az emberek valóban élvezzék és jól érezzék magukat ezzel a zenével, ez Papi Juancho lényege

Ez egy nagyon egységes és részletes album. Például a “Medallo City” számban a trapet és a salsát keverem össze, két olyan stílust amellyekkel még korábban nem kísérleteztem. Dalszövegeimben a medellíni szlenget használom, azért mert meg akarom mutatni a kultúrámat, és azt akarom, hogy az emberek lássák ki vagyok valójában és mit jelent az, hogy Medellínből származom. “- tette hozzá.

MALUMA ezúttal is a Rude Boyz (Kevin ADG és Chan “El Genio”) csapatával dolgozott együtt, olyan előadók mellett mint Edgar Barrera, Miky La Sensa, Vicente Barco, és Juan Camilo Vargas. A reggaton olyan régi és új sztárjai szerepelnek a lemezen mint Darell, Jory Boy, Justin Quiles, Lenny Tavarez, Myke Towers, Ñejo & Dalmata, Ñengo Flow, Randy, Yandel, Yomo y Zion.

A “Papi Juancho” világszerte elérhető az összes digitális platformon.

 1. Medallo City
 2. Bella-K ft Zion, Randy
 3. Hawái
 4. Cielo a un Diablo
 5. Perdón ft Yandel
 6. La Cura
 7. Luz Verde
 8. Cuidau ft Yomo
 9. Parce ft Lenny Tavarez & Justin Quiles
 10. Viento
 11. Madrid ft. Myke Towers
 12. Salida de Escape
 13. Ansiedad
 14. Mai Mai ft Ñengo Flow & Jory Boy
 15. Vete Vete ft Ñejo & Dálmata
 16. Me Acuerdo de Ti ft Darell
 17. Boy Toy
 18. Booty
 19. Quality
 20. Copas de Vino
 21. ADMV
 22. ADMV (Versión Urbana)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás