Feelgood! – Adja ki a jelszót új dalával Marcus & Martinus

Csupán két hónap telt el Marcus & Martinus harmadik stúdióalbuma, a Moments megjelenése óta, és az anyag máris meghaladta a 40 milliós streamelést a Spotify-on, illetve a skandináv slágerlisták uralkodójává vált. Most pedig a szenzációs, 15 éves norvég ikrek ismét új zenével jelentkeznek; január végén megérkezett a Remind Me, amit a srácok eredetileg a lemez tizenegyedik dalának szántak, ám az utolsó pillanatban úgy döntöttek, hogy megtartják az ínyencséget az új évre.

A szerzeményt a norvég producer duó, a Rat City (Kent és Cato Sundberg a Donkeyboy nevű electro-pop csapatból) írta és producerelte, viszont természetesen Marcus & Martinus is kivették a részüket a dalszerzés és komponálás folyamatából. Az így kialakult négyes remekül érezte magát a nyári stúdiózás alatt.

“Nagyon jó hangulat uralkodott a stúdióban a Rat City-vel. Működött az alkotói kémia négyünk között, jól tudtunk együtt dolgozni, ami meg is látszik a végeredményen” – nyilatkozta Martinus a közös munkáról.

“A Rat City-vel együtt munkálkodni király volt, nagyon király. Nagyon tehetségesek, imádjuk a hangzásukat. A dalkészítés egész folyamatába be voltunk vonva, egyszerre volt nagyon érdekes és szórakoztató” – fűzte hozzá Marcus.

A producer duó hasonlóan lelkesen beszélt az együttműködésről: “A fiúk szuper-tehetségesek, nagyon komolyan vették a stúdióbeli munkát;, ezen a szinten, amit ők elértek, ez a helyes hozzáállás. Az, hogy egy testvárpár dolgozik együtt, megalapozta a dinamikus munkalendületet, ami tökéletesen kihatott mind a négyünkre.”

 Habár a Remind Me erőteljes és energikus, ugyanakkor nosztalgikus és érzelmekkel teli is. Egy álmodozó dal, amit a Marcus & Martinus-féle energiatöltet hat át.

 “Ez egy annyira boldog nóta, hogy szerintem egy táncparketten és a konditeremben is működik majd. Feelgood!”– mondta Marcus a dalról.

 “Ez a szerzemény tele van energiával és remélem az emberek szeretni fogják! Nagyon szépen fel van építve, jó érzés hallgatni” – tette hozzá Martinus.

A Remind Me a Moments-projekt bónusz dala, nem sokkal azelőtt jött ki, hogy a fiúk nekivágnának európai turnéjuknak. Tavasszal 14 országot látogatnak meg, ahol összesen 26 koncertet adnak majd. Az igazán fanatikus rajongók az alábbi dátumokon elcsíphetik őket:

Március 1. Gasometer – Vienna, Austria

Március 21. Forum Karlin – Prague, Czech Republic

Március 26. Dvorana Tivoli – Ljubljana, Slovenia

Március 27. Aquarius Klub – Zagreb, Croatia

Hozzászólások

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop