Feelgood! – Adja ki a jelszót új dalával Marcus & Martinus

Csupán két hónap telt el Marcus & Martinus harmadik stúdióalbuma, a Moments megjelenése óta, és az anyag máris meghaladta a 40 milliós streamelést a Spotify-on, illetve a skandináv slágerlisták uralkodójává vált. Most pedig a szenzációs, 15 éves norvég ikrek ismét új zenével jelentkeznek; január végén megérkezett a Remind Me, amit a srácok eredetileg a lemez tizenegyedik dalának szántak, ám az utolsó pillanatban úgy döntöttek, hogy megtartják az ínyencséget az új évre.

A szerzeményt a norvég producer duó, a Rat City (Kent és Cato Sundberg a Donkeyboy nevű electro-pop csapatból) írta és producerelte, viszont természetesen Marcus & Martinus is kivették a részüket a dalszerzés és komponálás folyamatából. Az így kialakult négyes remekül érezte magát a nyári stúdiózás alatt.

“Nagyon jó hangulat uralkodott a stúdióban a Rat City-vel. Működött az alkotói kémia négyünk között, jól tudtunk együtt dolgozni, ami meg is látszik a végeredményen” – nyilatkozta Martinus a közös munkáról.

“A Rat City-vel együtt munkálkodni király volt, nagyon király. Nagyon tehetségesek, imádjuk a hangzásukat. A dalkészítés egész folyamatába be voltunk vonva, egyszerre volt nagyon érdekes és szórakoztató” – fűzte hozzá Marcus.

A producer duó hasonlóan lelkesen beszélt az együttműködésről: “A fiúk szuper-tehetségesek, nagyon komolyan vették a stúdióbeli munkát;, ezen a szinten, amit ők elértek, ez a helyes hozzáállás. Az, hogy egy testvárpár dolgozik együtt, megalapozta a dinamikus munkalendületet, ami tökéletesen kihatott mind a négyünkre.”

 Habár a Remind Me erőteljes és energikus, ugyanakkor nosztalgikus és érzelmekkel teli is. Egy álmodozó dal, amit a Marcus & Martinus-féle energiatöltet hat át.

 “Ez egy annyira boldog nóta, hogy szerintem egy táncparketten és a konditeremben is működik majd. Feelgood!”– mondta Marcus a dalról.

 “Ez a szerzemény tele van energiával és remélem az emberek szeretni fogják! Nagyon szépen fel van építve, jó érzés hallgatni” – tette hozzá Martinus.

A Remind Me a Moments-projekt bónusz dala, nem sokkal azelőtt jött ki, hogy a fiúk nekivágnának európai turnéjuknak. Tavasszal 14 országot látogatnak meg, ahol összesen 26 koncertet adnak majd. Az igazán fanatikus rajongók az alábbi dátumokon elcsíphetik őket:

Március 1. Gasometer – Vienna, Austria

Március 21. Forum Karlin – Prague, Czech Republic

Március 26. Dvorana Tivoli – Ljubljana, Slovenia

Március 27. Aquarius Klub – Zagreb, Croatia

Hozzászólások

Hozzászólás