Mariah Carey új karácsonyi dallal, és látványos előadással ünnepli rajongóit

Az Apple TV +, és Mariah Carey együtt ünnepli a „Mariah Carey’s Magical Christmas Special” című műsor premierjét, amelye világszerte elérthető, kizárólag az Apple TV + -on. Carey a műsorba olyan vendégszupersztárokat hívott meg többek között, mint Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland és Mykal-Michelle Harris, hogy csatlakozzanak hozzá ebben a vidám ünnepi műsorban. Extra különleges szereplőként Carey ikrei – fia Moriccan, és lánya, Monroe –  is csatlakoznak a világhírű vendégek sorához.

A műsor történetében az  ünnep idén válságban van – elfogyott a vidámság – és mindenki tudja, hogy egy ember segíthet csak ezen: Mikulás nagy barátja, Mariah Carey. A zenei előadásokat, dinamikus táncot és az úttörő animációt ötvözve a „Karácsony Királynője” akcióba lendül, és egy olyan látványos ünnepet hoz létre, amely vidámságot csempész mindenki szívébe.

A „Mariah Carey’s Magical Christmas Special” című előadást Carey, valamint Ian Stewart, Raj Kapoor és Ashley Edens a Done + Dusted tagja készítette. A BAFTA-díjas Hamish Hamilton és az Oscar-jelölt, valamint a Golden Globe-díjas Roman Coppola rendezi, valamint vezető producerként is részt vesz a munkában, a műsor forgatókönyvét pedig Caroline Fox írta.

Az „Mariah Carey’s Magical Christmas Special” című vadonatúj kislemezt, és hozzá tartozó videoklipet, társzerzőként Carey írta, előadásához pedig Ariana Grande és Jennifer Hudson csatlakozott hozzá. A friss dal világszerte elérhető a Sony Music gondozásában, az Apple Music és más streaming platformokon.  A karácsonyi műsor kísérőzenéje tele van vadonatúj átdolgozásokkal, és további zenei vendégként Snoop Dogg és Jermaine Dupri is helyet kap a „Sleigh Ride” új verziójában. A filmzene jelenleg kizárólag az Apple Music-on elérhető, az összes többi platform december 11-én debütál.

Az ünnepi esemény premierje az Apple TV +-n volt, amely a díjnyertes Apple Original sorozatoknak, és korunk legötletesebb történetmesélőinek ad otthont. Rekordokat állított fel, mint egyetlen új streaming szolgáltatást, amely azonnal elindul világszerte több mint 100 országban, és 136 jelöléssel büszkélkedhet, amelyből 40-et díjra is váltott.

Hozzászólások

Hozzászólás