“Nehéz elképzelni, hogy ebből ne legyen sláger!” – Megérkezett Martin Garrix és David Guetta legújabb EDM-dobása

Ha visszapörgetnénk az időt Martin Garrix augusztusi, parádés Tomorrowland nagyszínpados fellépéséhez, biztosan azt a pillanatot választanánk az est csúcspontjának, mikor az exkluzív szett közepette feltűnt David Guetta, és megvalósult  So Far Away című közös szerzeményük premierje. Nos, ez a dal december 1-én hivatalosan is napvilágot látott!

A track fényét tovább emeli Jamie Scott és Romy Dya párosának finom vokálja. Melankolikus gitárok szárnyán kel életre a dallam, ami aztán körbeöleli Scott lágy hangszínét, majd berobban a trap/EDM csapatás. Romy éneke édes ellenpontja Jamie hangjának, megteremtve ezzel az érzelmek és energiák emelkedését, míg végül egy tökéletes melódiában egyesülnek.

A megjelenést egy videóklip is követette, Damian Karsznia rendezésében, amiben két világba nyerhetünk betekintést; az egyik, amiben élünk, a másikban az érzések, gondolatok, érzelmek és álmok öltenek testet. Mindez egy fiatal pár történetének részeként tárul a szemünk elé, akik valaha szerelmesek voltak, ám most kénytelenek szembenézni a fájdalmas ténnyel, hogy kapcsolatuk a végéhez ért. A különbőző elemek és tárgyak szimbolikus használata a videóban méginkább felerősíti az erőteljes üzenetet, ami tökéletesen illik a dal energiáihoz.

A 13 milliós megtekintés felett járó Tomorrowland szettel a holland dj/producer nem is ágyazhatott volna meg jobban a So Far Away sikerének – a dalt máris szívükbe zárták a rajongók. A track nagy sajtóvisszhangra talált, a DJ Mag így nyilatkozott róla: “az EDM két legfényesebb csillagával a So Far Away minden bizonnyal az utóbbi időszak legnagyobb ilyen típusú kollaborációja!” A Billboard reakciója pedig a következő volt: “Nehéz elképzelni, hogy ebből ne legyen sláger!”

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop