“Nehéz elképzelni, hogy ebből ne legyen sláger!” – Megérkezett Martin Garrix és David Guetta legújabb EDM-dobása

Ha visszapörgetnénk az időt Martin Garrix augusztusi, parádés Tomorrowland nagyszínpados fellépéséhez, biztosan azt a pillanatot választanánk az est csúcspontjának, mikor az exkluzív szett közepette feltűnt David Guetta, és megvalósult  So Far Away című közös szerzeményük premierje. Nos, ez a dal december 1-én hivatalosan is napvilágot látott!

A track fényét tovább emeli Jamie Scott és Romy Dya párosának finom vokálja. Melankolikus gitárok szárnyán kel életre a dallam, ami aztán körbeöleli Scott lágy hangszínét, majd berobban a trap/EDM csapatás. Romy éneke édes ellenpontja Jamie hangjának, megteremtve ezzel az érzelmek és energiák emelkedését, míg végül egy tökéletes melódiában egyesülnek.

A megjelenést egy videóklip is követette, Damian Karsznia rendezésében, amiben két világba nyerhetünk betekintést; az egyik, amiben élünk, a másikban az érzések, gondolatok, érzelmek és álmok öltenek testet. Mindez egy fiatal pár történetének részeként tárul a szemünk elé, akik valaha szerelmesek voltak, ám most kénytelenek szembenézni a fájdalmas ténnyel, hogy kapcsolatuk a végéhez ért. A különbőző elemek és tárgyak szimbolikus használata a videóban méginkább felerősíti az erőteljes üzenetet, ami tökéletesen illik a dal energiáihoz.

A 13 milliós megtekintés felett járó Tomorrowland szettel a holland dj/producer nem is ágyazhatott volna meg jobban a So Far Away sikerének – a dalt máris szívükbe zárták a rajongók. A track nagy sajtóvisszhangra talált, a DJ Mag így nyilatkozott róla: “az EDM két legfényesebb csillagával a So Far Away minden bizonnyal az utóbbi időszak legnagyobb ilyen típusú kollaborációja!” A Billboard reakciója pedig a következő volt: “Nehéz elképzelni, hogy ebből ne legyen sláger!”

Hozzászólások

Hozzászólás