Martin Garrix: új klip a VOLT Fesztiválra tartó number one DJ-től

A DJ Mag Top 100-as listáján az első helyre rangsorolt holland producer, Martin Garrix, új dallal és videóval lepte meg a rajongóit: a Troye Sivannal közösen készített nótához San Francisco-ban forgattak. A még mindig csak 21 esztendős DJ június 29-én a VOLT Fesztiválon lép fel.

A páros az idei Coachella fesztiválon mutatta be elsőként a There For You című dalt, ami hivatalosan május 26-án debütált a különböző felületeken.

Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy egy olyan tehetséges művésszel dolgozhattam most együtt, mint Troye Sivan” – mondta az együttműködésről Martin Garrix. „Jó ideje nagy lelkesedéssel figyeltem a dolgait, ennek a dalnak az ötlete is tőle jött, ezt elküldte nekem, a többi pedig már történelem. Troye valódi művész, és ami még fontosabb: igazi barát.

A There For You olyan Martin Garrix himnuszok hagyományait folytatja, mint a Dua Lipa társaságában rögzített Scared To Be Lonely, vagy a Bebe Rexha-val közös In The Name Of Love – utóbbi tavaly nyár óta több mint 1.2 milliárd streamet gyűjtött be.

Az elektronikus zene legifjabb szupersztárját a magyar közönség hamarosan testközelből is láthatja: június 29-én ugyanis a VOLT Fesztiválon hívja táncra az egybegyűlteket.

Hozzászólások

Hozzászólás