Martin Garrix felfedi legérzelmesebb oldalát Khaliddal közös dalában

A júniusi pazar együttműködések áradatának egyik gyöngyszeme Martin Garrix és Khalid szívhez szóló balladája, az Ocean, mely június 14-én jelent meg, egy impozáns videó kíséretében.

A dal produceri munkálatait Garrix végezte. Elegáns és mély lüktetése tökéletesen illik Khalid telt, érzelmes hangszínéhez. Sötét, esős napok himnusza, mikor hiányoljuk a szeretett személyt, érezzük távolságát, de rájövünk, hogy ez sem törhet meg minket, erősek vagyunk. A kaleidoszkópikus vizuállal megtámogatott videoklipben Khalid a szerelmi történet narrátoraként, Martin pedig a főszereplőjeként tűnik fel.

 

 

Garrix így nyilatkozott a közös szerzeménnyel kapcsolatban: “Khalid egy hihetetlen énekes és nagyon lelkesedem ezért az együttműködésért. (…) Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek ezt a dalt, srácok… Mikor a stúdióban vagyok, imádok kipróbálni új dolgokat és különböző hangzásokkal kísérletezni. Az Ocean egyike ezeknek a daloknak. Az akusztikus ötlete egy hajón kezdett kibontakozni bennünk, Amszterdamban, csak úgy jöttek az akkordok és a dalszöveg. Az, hogy látjuk, ahogy minden úgy összeáll, ahogy a fejünkben elképzeltük, a legjobb érzés. Amikor a stúdióban vagyok, azt csinálom, ami jól esik, ami bennem van és ki kell jönnie. Néha egy chill dal születik ebből, máskor egy olyan dal, amitől futni és fel-le ugrálni támad kedved – akárhogy is, mindegyik én vagyok, az, ami bennem van és amit meg akarok nektek mutatni. Köszönöm nektek, hogy engedtek kísérletezni és kifejezni önmagam, és a részesei vagytok ennek az őrült utazásnak, amiben közösen veszünk részt. Rengeteg szeretet!”

Hozzászólások

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop