Martin Garrix felfedi legérzelmesebb oldalát Khaliddal közös dalában

A júniusi pazar együttműködések áradatának egyik gyöngyszeme Martin Garrix és Khalid szívhez szóló balladája, az Ocean, mely június 14-én jelent meg, egy impozáns videó kíséretében.

A dal produceri munkálatait Garrix végezte. Elegáns és mély lüktetése tökéletesen illik Khalid telt, érzelmes hangszínéhez. Sötét, esős napok himnusza, mikor hiányoljuk a szeretett személyt, érezzük távolságát, de rájövünk, hogy ez sem törhet meg minket, erősek vagyunk. A kaleidoszkópikus vizuállal megtámogatott videoklipben Khalid a szerelmi történet narrátoraként, Martin pedig a főszereplőjeként tűnik fel.

 

 

Garrix így nyilatkozott a közös szerzeménnyel kapcsolatban: “Khalid egy hihetetlen énekes és nagyon lelkesedem ezért az együttműködésért. (…) Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek ezt a dalt, srácok… Mikor a stúdióban vagyok, imádok kipróbálni új dolgokat és különböző hangzásokkal kísérletezni. Az Ocean egyike ezeknek a daloknak. Az akusztikus ötlete egy hajón kezdett kibontakozni bennünk, Amszterdamban, csak úgy jöttek az akkordok és a dalszöveg. Az, hogy látjuk, ahogy minden úgy összeáll, ahogy a fejünkben elképzeltük, a legjobb érzés. Amikor a stúdióban vagyok, azt csinálom, ami jól esik, ami bennem van és ki kell jönnie. Néha egy chill dal születik ebből, máskor egy olyan dal, amitől futni és fel-le ugrálni támad kedved – akárhogy is, mindegyik én vagyok, az, ami bennem van és amit meg akarok nektek mutatni. Köszönöm nektek, hogy engedtek kísérletezni és kifejezni önmagam, és a részesei vagytok ennek az őrült utazásnak, amiben közösen veszünk részt. Rengeteg szeretet!”

Hozzászólások

Hozzászólás