Megérkezett a legendás “Savage Mode” album folytatása

Visszatértek.

Az atlantai szupersztárok 21 Savage és Metro Boomin együtt készítették el a “Savage Mode II” című albumot, amely a 2016-ban megjelent “Savage Mode” közvetlen folytatása. A legendás album megjelenése óta eltelt 4 évben rajongók milliói várták, hogy a két előadó sikeres szólókarrierje ellenére elkészüljenek az új közös lemezzel.

Az új lemez bejelentésével együtt érkezett meg egy rövid, a legnagyobb hollywoodi mozifilmeket idéző film, amelynek narrátora nem más mint a világhírű szupersztár, és filmes legenda Morgan Freeman. A másfél perces bemutató tökéletesen illusztrálja azt a filmes atmoszférát, amely 21 és Metro közös munkáinak sajátja.

Az albumborító leleplezése önmagában is hatalmas eseménynek számított, hiszen a 90-es és a 2000-es évek filmes esztétikáját idézi, amelyet gyakran használtak az olyan legendás kiadók mint, a Cash Money vagy a No Limit.

Hiába számított szupersztárnak Metro Boomin a “Savage Mode” megjelenésekor, a közös munkának köszönhetően korábban elképzelhetetlen sikereket ért el a 21 Savage-el felvett album. Ezért is számít hatalmas eseménynek az, hogy a duó elszánta magát a folytatásra.

Ha Metro Boomin és 21 Savage együtt dolgozik, annak világsiker az eredménye. A “Savage Mode II” sem lesz kivétel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás