Megérkezett a Purple Disco Machine fantasztikus slágerének hivatalos videóklipje

A Purple Disco Machine fantasztikus sikerű nu-disco slágere, a Sophie and the Giants vendégszereplésével készült “Hypnotized” hivatalos videóklipet kapott. A dal amely a következő fejezetet jelenti a sikeres producer karrierjében, egyre nagyobb sikereket arat világszerte, túllépve a 20 milliós hallgatottságot, és egyre több rádió Top 20-as listáján előkelő helyen szerepel.

A klip amely Los Angelesben a karantén ideje alatt készült, rendezője pedig Mark Rozzi, egyben a Purple Disco Machine első hivatalos videója is! Megjelenik benne Sophie a “Sophie and the Giants” énekesnője aki a látványos klip során különleges ruhákban pompázik, erősítve ezzel is azt a markáns vizualitást, amely a videó sajátja.

A rendező Mark Rozzi így nyilatkozott: ” Imádtam belépni a VFX hipnotikus világába két ilyen fantasztikus művész társaságában! Azt szerettem volna, hogy egy igazi dance party hangulata sugározzon a videó minden pillanatából, de egyben teret is adjunk a látványos kísérletezésnek”.

A Purple Disco Machine új slágerét olyan művészeknek készült remixek előzték meg, mint Diplo, Dua Lipa, Mark Ronson, Foals, Calvin Harris, Fatboy Slim, Sir Elton John, vagy Lady Gaga és Ariana Grande slágere a ‘Rain On Me’.

A Purple Disco Machine és Sophie and the Giants’ ‘Hypnotized’ című videója világszerte elérhető!

Hozzászólások

Hozzászólás