Megérkezett az első dal Rag‘n’Bone Man április 23-án megjelenő új albumáról

Három évvel a nagysikerű debütáló albuma után Rag‘n’Bone Man egy ragyogó, szívvel-lélekkel teli lemezzel tér vissza. A ‘Life By Misadventure’ egy csodálatos, érzelmekkel teli dalcsokor, amely akkor érint meg minket, amikor a leginkább szükségünk van rá.

Az album első ‘All You Ever Wanted’ című kislemezét a szaggatott gitárjáték, és nyugtalanság jellemzi, éppen úgy, mint a jelenlegi életünket. “Szomorúan néztem körül Brigthonban és Londonban, ahol felnőttem… emlékezve mindazokra a nagyszerű helyekre, amelyek ma már nem léteznek” – mondta Rory Graham (Rag‘n’Bone Man).

A művész 2017-es, mérföldkőnek számító ‘Human’ című albuma hatalmas sikereket hozott: 4x platinalemez, az évtized legkeresettebb albumává vált (a férfi előadók kiadványai közül), valamint elnyerte a BRIT és az Ivor Novello-díjat is.

Hasonló sikerek reményében, Rag‘n’Bone Man Nashville-be utazott, hogy megírja és rögzítse a ‘Life By Misadventure’-t, majd éppen a világjárvány kitörése előtt, visszatért az Egyesült Királyságba. Miközben egy nagy adag blues-t és soul-t hallhatunk az új dallamokban, az is jól érezhető, hogy Rag‘n’Bone Man milyen hatalmas lépést tett előre művészként, dalszerzőként, és énekesként, valalmint, hogy mekkora melegség és érzelem árad minden lélegzetvételéből.

Az album nagy részének produceri és felvételi munkálatait a Grammy-díjas producer és multiinstrumentalista Mike Elizondo (Eminem, 50 Cent, Fiona Apple, Alanis Morissette) végezte, Nashville melletti stúdiójában.

A kiadványt szándékosan live albumként rögzítették – a hang valódi és 100%-ben emberi. Az albumon Ben Jackson-Cook (billentyű, társszerző, tásrproducer), Bill Banwell (basszus, társszerző), és Desri Ramus (háttérvokál) müködtek közre, valamint csatlakozott még az amerikai dobos Daru Jones (Lazaretto-Jack White), és a gitáros Wendy Melvoin (Prince’s Revolution). Ezek a zenészek együtt egy olyan örömteli, és közvetlen albumot készítettek, amely igencsak ritka a mai autotune-nal és overdubbal teli világban.

A ’Life By Misadventure’ egy tökéletes tonik a mai időkben. Egy mély, és lélekkel teli album a felnövésről, és a továbblépésről. Élvezd az utazást!

‘Life By Misadventure’ dallista:

 1. Fireflies
 2. Breath In Me
 3. Fall In Love Again
 4. Talking To Myself
 5. Anywhere Away From Here
 6. Alone
 7. Crossfire
 8. All You Ever Wanted
 9. Changing of the Guard
 10. Somewhere Along The Way
 11. Time Will Only Tell
 12. Lightyears
 13. Party’s Over
 14. Old Habits

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás