Megérkezett Marshmello, Imanbek és Usher első közös slágere

Marshmello, Imanbek és Usher összefogtak, hogy kiadják közös “Too Much” című slágerüket, valamint a dalt kísérő akciódús, futurisztikus “mini filmet” Christian Breslauer (Chris Brown , Marshmello, Migos, Roddy Ricch, Lil Baby) rendezésében.

Marshmello és Imanbek által közösen, Usher közreműködésével írt „Too Much” egy energikus szám arról, hogy ott lehessünk a szeretett ember mellett: „Bármit is kérsz tőlem nem kell aggódnod, nincs olyan, hogy túl sok”

A három művész külön-külön is egy sikeres évet tudhat maga mögött. Marshmello legújabb „OK, Not To Be OK” Demi Lovato szereplésével készült dala az első helyen állt a Billboard Dance / Electronic Digital Song Sales listán, és bejutott a Billboard Hot 100 listára, csatlakozva az idei 3 másik Hot 100 listás kislemezéhez, köztük a „Be Kind” -hoz Halsey, a „Hate The Other Side” és a „Come & Go” a Juice WRLD-vel. Usher legújabb, a múlt hónapban megjelent „Bad Habits” című kislemeze az idei év egyik Top 10-es slágere, és az Ella Mai szereplésével készült „Don’t Waste My Time” folytatása, amely 2020 júniusában a Billboard R&B listáját vezette. Imanbek a feltörekvő tehetség neve ebben az évben széles körben Saint Jhn „Roses” című remixével vált ismertté, és ő lett az első kelet-európai producer, aki bekerült a Top 5-be a Billboard Hot 100 Charton, és több mint 1 milliárdos hallgatottsággal rendelkezik Spotify-on, a Rolling Stone pedig a „Roses Remix”-et  a 2020-as nyár dalának választotta.

Hozzászólások

Hozzászólás