Meghan Trainor és French Montana is szerepet két Sigala új dalában

Sigala, aki idén a Strand Fesztiválon táncoltatta meg a Balaton partján szórakozókat, új felvétellel jelentkezett szeptember 7-én, amelyhez igazi világsztárokat sikerült megnyernie közreműködőnek. A „Just Got Paid„ dalban ugyanis Ella Eyre, Meghan Trainor és French Montana osztották meg egymás között a vokális feladatokat.

Ella Eyre már négy szerzeménnyel bekerült a brit slágerlistán a Top 10-be, Meghan Trainor azon 5 női előadó egyike, akik elérték a gyémánt eladási fokozatot – mindezt az „All About That Bass”-nek köszönheti -, míg French Montana nevéhez fűződik az „Unforgettable” sláger, „Jungel Rules” lemeze pedig a Billboard Hot 100 #3 helyén debütált és ötszörös platina lett az Egyesült Államokban és Kanadában.

Sigala számára nem csak a „Just Got Paid” bemutatása okoz örömet: egyrészt nemrég lépte át az 1 milliárd streamet a Spotify-on, másrészt az utóbbi négy év egyik legjátszottabb rádiós előadója Nagy-Britanniában, harmadrészt szeptember 28-án megjelenik a bemutatkozó albuma, „Brighter Days” címmel. A lemezen minden korábbi slágere megtalálható, vagyis helyet kap rajta a „Came Here For Love” (amiben ugyancsak Ella Eyre volt a közreműködő), az „Ain’t Giving Up”, a „Sweet Lovin”, a „Give Me Your Love”, a „Say You Do”, az „Easy Love”, valamint a legutóbbi nagy sikere, a Paloma Faith-szel közös „Lullaby”, amely ezen a héten a #3 lett a MAHASZ Rádiós Top 40 játszási listáján.

Hozzászólások

Hozzászólás