Meghan Trainor új klipjében a táncparkett pimasz ördöge

A tavasz megérkezésével Meghan Trainor Grammy-díjas, multiinstrumentalista énekesnő-dalszerző is visszatért! Az All About That Bass, a Lips Are Movin és a Like I’m Gonna Lose You slágereinek ifjú amazonja egy ideje háttérbe vonult, de március 1-án berobbant a No Excuses című dal és a hozzá készült energikus és színpompás videóklip, illetve a nagy hír, hogy a közeljövőben érkezik az énekesnő harmadik stúdióalbuma- Májusban aztán dupla dalpremierrel örvendeztette meg rajongóit, megjelent két vadonatúj szerzeménye, a Can’t Dance és a Let You Be Right – most pedig a nyár beköszöntével az utóbbi pimasz videóköntöst is kapott.

 

 

“Ez a dal egy tánc-sláger,” mondja Meghan, “arról szól, amikor nem akarsz időt pazarolni a veszekedésre, amikor helyette szerethetsz is valakit.”

A csillogásban bővelkedő, habkönnyű kisfilmet az a Colin Tilley (Nicki Minaj, Kendrick Lamar, DJ Khaled) rendezte, akinek nevéhez a nőiség energiáival átitatott No Excuses videója is kötődik. A Let You Be Right szerzeményét máris nyüzsgő online fogadtatás és streaming lengi körbe és a videoklip megtekintése is vészesen közelít az 1 millió felé, pedig csupán egy nap telt el a megjelenése óta. Meghan a The Late Show With Stephen Colbert műsorában is előadja majd június 6-án. Ráadásul a közeljövőben hosszabb távra is visszaköltözik a televízió képernyőjére, mivel zsűritag lesz a június 7-én induló, The Four elnevezésű tehetségkutató második évadában.

 

 

Meghan mostanában igencsak elfoglalt volt hamarosan érkező albuma utolsó simításaival, melyen valamennyi dal megalkotásában részt vett J Kash és Andrew Wells producer is. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

 

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop