Meghan Trainor új klipjében a táncparkett pimasz ördöge

A tavasz megérkezésével Meghan Trainor Grammy-díjas, multiinstrumentalista énekesnő-dalszerző is visszatért! Az All About That Bass, a Lips Are Movin és a Like I’m Gonna Lose You slágereinek ifjú amazonja egy ideje háttérbe vonult, de március 1-án berobbant a No Excuses című dal és a hozzá készült energikus és színpompás videóklip, illetve a nagy hír, hogy a közeljövőben érkezik az énekesnő harmadik stúdióalbuma- Májusban aztán dupla dalpremierrel örvendeztette meg rajongóit, megjelent két vadonatúj szerzeménye, a Can’t Dance és a Let You Be Right – most pedig a nyár beköszöntével az utóbbi pimasz videóköntöst is kapott.

 

 

“Ez a dal egy tánc-sláger,” mondja Meghan, “arról szól, amikor nem akarsz időt pazarolni a veszekedésre, amikor helyette szerethetsz is valakit.”

A csillogásban bővelkedő, habkönnyű kisfilmet az a Colin Tilley (Nicki Minaj, Kendrick Lamar, DJ Khaled) rendezte, akinek nevéhez a nőiség energiáival átitatott No Excuses videója is kötődik. A Let You Be Right szerzeményét máris nyüzsgő online fogadtatás és streaming lengi körbe és a videoklip megtekintése is vészesen közelít az 1 millió felé, pedig csupán egy nap telt el a megjelenése óta. Meghan a The Late Show With Stephen Colbert műsorában is előadja majd június 6-án. Ráadásul a közeljövőben hosszabb távra is visszaköltözik a televízió képernyőjére, mivel zsűritag lesz a június 7-én induló, The Four elnevezésű tehetségkutató második évadában.

 

 

Meghan mostanában igencsak elfoglalt volt hamarosan érkező albuma utolsó simításaival, melyen valamennyi dal megalkotásában részt vett J Kash és Andrew Wells producer is. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

 

Hozzászólások

Hozzászólás