Meghan Trainor energikus, feminin himnusszal tért vissza!

A tavasz – legalábbis elméleti – megérkezésével Meghan Trainor Grammy-díjas, multiinstrumentalista énekesnő-dalszerző is visszatért! Az All About That Bass, a Lips Are Movin és a Like I’m Gonna Lose You slágereinek ifjú amazonja egy ideje háttérbe vonult, de március 1-án berobbant a No Excuses című dal és a hozzá készült energikus és színpompás videóklip, illetve a nagy hír, hogy a közeljövőben érkezik az énekesnő harmadik stúdióalbuma!

Trainor a No Excuses című szerzeményt JKash és Andrew Wells dalszerzőkkel közösen írta, a produceri munkálatokat szintén Andrew-val közösen végezték. Az egyenjogúság üzenetét hordozó, Meghan elmondása szerint a nőiség energiáival átitatott, pimasz himnusznak szánt dal kisfilmjét Colin Tilley készítette. A tarka vizuállal operáló videóban az énekesnő magabiztosabb és karizmatikusabb, mint valaha.

„Imádom, ahogy egyre több nő kiáll amellett, hogy mi a helyes,” mondja Trainor. „Szerettem volna írni valamennyiünknek egy energikus slágert. Néha az emberek leereszkedően beszélnek velem, mert még csak négy éve foglalkozom az énekléssel hivatásszerűen, úgyhogy ezért is írtam ezt a dalt. Ez az én modern verzióm Aretha Franklin ikonikus Respect című számának üzenetéből. Az egyenlőségről  és a kedvességről szól.”

Ha a boldogságnak lehetne betétdala, Trainor boldogságát biztosan közeledő nagylemeze prezentálná. Az énekesnő diadalmasan felépült második, félelmetes hangszálműtétje viszontagságaiból, mely után négy hónapig nem beszélhetett és hatalmába kerítette a szorongás. Szerencsére a beállt kényszerpihenő pozitív irányba indította Meghant: arra sarkallta, hogy átgondolja, rendezze dolgait – mind a külvilágban, mind saját magában. Végül a gyógyulás és önszeretet révén felhalmozódott energiáit új zenék alkotására fordította. A felvételi munkálatok a szinte már családtagnak számító Andrew Wells oldalán történtek. A dalok háttérvokáljaiban az énekesnő anyukája, apukája, testvérei és vőlegénye is énekelnek. Ennek a rengeteg támogató energiának köszönhető, hogy Meghan eddigi legösszeszedettebb, legérettebb stúdiólemezét várhatjuk a közeljövőben.

Az új track megjelenése előtt az énekesnő egy rajongóinak írt levélben mesélt az elmúlt évek sikereit követő hullámvölgyről és boldogságáról, hogy bár a hangszálműtétnek „köszönhetően” élete talán legsötétebb időszakán van túl és nem is volt biztos benne, hogy valaha ismét énekelni fog, most rettentően boldogan és erősen tér vissza a színpadra

Olvasd el a megható levelet >> IDE << kattintva!

A No Excuses című dal Ellen DeGeneres műsorának színpadán debütált!

 

Hozzászólások

Hozzászólás