Meghan Trainor energikus, feminin himnusszal tért vissza!

A tavasz – legalábbis elméleti – megérkezésével Meghan Trainor Grammy-díjas, multiinstrumentalista énekesnő-dalszerző is visszatért! Az All About That Bass, a Lips Are Movin és a Like I’m Gonna Lose You slágereinek ifjú amazonja egy ideje háttérbe vonult, de március 1-án berobbant a No Excuses című dal és a hozzá készült energikus és színpompás videóklip, illetve a nagy hír, hogy a közeljövőben érkezik az énekesnő harmadik stúdióalbuma!

Trainor a No Excuses című szerzeményt JKash és Andrew Wells dalszerzőkkel közösen írta, a produceri munkálatokat szintén Andrew-val közösen végezték. Az egyenjogúság üzenetét hordozó, Meghan elmondása szerint a nőiség energiáival átitatott, pimasz himnusznak szánt dal kisfilmjét Colin Tilley készítette. A tarka vizuállal operáló videóban az énekesnő magabiztosabb és karizmatikusabb, mint valaha.

„Imádom, ahogy egyre több nő kiáll amellett, hogy mi a helyes,” mondja Trainor. „Szerettem volna írni valamennyiünknek egy energikus slágert. Néha az emberek leereszkedően beszélnek velem, mert még csak négy éve foglalkozom az énekléssel hivatásszerűen, úgyhogy ezért is írtam ezt a dalt. Ez az én modern verzióm Aretha Franklin ikonikus Respect című számának üzenetéből. Az egyenlőségről  és a kedvességről szól.”

Ha a boldogságnak lehetne betétdala, Trainor boldogságát biztosan közeledő nagylemeze prezentálná. Az énekesnő diadalmasan felépült második, félelmetes hangszálműtétje viszontagságaiból, mely után négy hónapig nem beszélhetett és hatalmába kerítette a szorongás. Szerencsére a beállt kényszerpihenő pozitív irányba indította Meghant: arra sarkallta, hogy átgondolja, rendezze dolgait – mind a külvilágban, mind saját magában. Végül a gyógyulás és önszeretet révén felhalmozódott energiáit új zenék alkotására fordította. A felvételi munkálatok a szinte már családtagnak számító Andrew Wells oldalán történtek. A dalok háttérvokáljaiban az énekesnő anyukája, apukája, testvérei és vőlegénye is énekelnek. Ennek a rengeteg támogató energiának köszönhető, hogy Meghan eddigi legösszeszedettebb, legérettebb stúdiólemezét várhatjuk a közeljövőben.

Az új track megjelenése előtt az énekesnő egy rajongóinak írt levélben mesélt az elmúlt évek sikereit követő hullámvölgyről és boldogságáról, hogy bár a hangszálműtétnek „köszönhetően” élete talán legsötétebb időszakán van túl és nem is volt biztos benne, hogy valaha ismét énekelni fog, most rettentően boldogan és erősen tér vissza a színpadra

Olvasd el a megható levelet >> IDE << kattintva!

A No Excuses című dal Ellen DeGeneres műsorának színpadán debütált!

 

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop