Megjelent az Ordinary Man, Ozzy Osbourne 10 éve várt új lemeze

A Grammy-díjas énekes-dalszerző, Ozzy Osbourne megjelenetette 10 éve várt új szólóalbumát, „Ordinary Man” címmel.

Az album megjelenését megünnepelendő, Ozzy egy globális tetováló és lemezhallgató eseményt szervezett, mellyel történelmet írt, hiszen a világ több mint 50 országában zajlott egyszerre.

A megjelenés napján, a világhírű Amoeba Records lemezboltban a Sötétség Hercege dedikálta vadonatúj albumát.

Az új album megjelenését három, mostanra már klasszikussá érett új szám vezette fel. Az első kislemezdal, a zúzós rockdal az „Ordinary Man” mostanra már 15 millió meghallgatáson, és a hozzá készült epikus videóklip pedig, 5.3 millió megtekintésen van túl a Youtube-on. Januárban érkezett meg az album címadó dala, az „Ordinary Man”, mely Elton John vendégszereplésével készült, és már a 7 milliós meghallgatáson is túl van. Mindeközben, a metálosabb megközelítésű klipdal, a Slash közreműködésével írt „Straight To Hell” 6.9 milliós hallgatottsággal és 4.2 milliós Youtube nézettséggel büszkélkedhet.

A lemez megjelenése előtti napon, Ozzy egy új dalt adott ki az eddig megjelentek mellé, a Post Malone-al közös, pörgős „It’s a Raid”-et. A harmónikával díszített bluesos „Eat Me”-től kezdve, a túlvilági hangulatú „Scary Little Green Man”-en át, a költői vallomású „Holy For Tonight”-ig, az „Ordinary Man” album minden oldalát megmutatja minden idők egyik legnagyobb hatású, lázadó ikonjának.

Az „Ordinary Man” Ozzy Osbourne 10 év után adta ki új albumát. A felvételek Los Angelesben készültek, a producer Andrew Watt játszott gitáron, Duff McKagan (Guns N’ Roses) basszusgitáron, a dobokon pedig Chad Smith ( Red Hot Chili Peppers). Rajtuk kívűl olyan sztárvendégek műdködtek közre, mint Elton John, Slash, Post Malone és Tom Morello.

Az album elérhető az Epic Records gondozásában.

1. Straight To Hell (feat. Slash)
2. All My Life
3. Goodbye
4. Ordinary Man (feat. Elton John)
5. Under The Graveyard
6. Eat Me
7. Today Is The End
8. Scary Little Green Men
9. Holy For Tonight
10. It’s A Raid (feat. Post Malone)
11. Take What You Want (Post Malone feat. Ozzy Osbourne and Travis Scott)

 

Hozzászólások

Hozzászólás