Meztelenül vállalják magukat a Little Mix tagjai

LM5” címmel november 16-án jelentette meg ötödik albumát a Little Mix, és a négy csaj még aznap egy meglehetősen provokatív videóval segített rá az új anyag körüli felhajtásra.

A „Strip” dal – amelyben Sharaya J vendégeskedik – már a címével is árulkodó, hiszen a Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall és Perrie Edwards alkotta négyes valóban megszabadul a ruháitól az új klipben, ám nem céltalan pucérkodásról van szó: a lányok így szeretnék megmutatni gyengeségeiket a világnak. Erre reflektál a szám szövege is, amelyben arra buzdítják rajongóikat, hogy akkor is fogadják el magukat, ha kicsi a mellük, nagy a fenekük, vagy éppen a bőrszínűk miatt éri őket hátrányos megkülönböztetés.

A klip egyszerre közvetíti az esendőséget és a vidám hangulatot, amivel párhuzamosan a hölgyek elindították a #StripWithLittleMix kampányukat, amelyben arra kérik követőiket a közösségi oldalakon, hogy meséljenek a saját bizonytalanságaikról, és arról, miként segítette a Little Mix őket abban, hogy elfogadják magukat. A videót a népszerű művész, Rankin fényképezte, a lányok pedig nemcsak főszereplőként, de társrendezőként is tündököltek.

A „Strip” dal mellett – többek között – az a „Woman Like Me” nóta is megtalálható az „LM5” albumon, amelynek Nicki Minaj a közreműködője, és amely már 74 millió stream felett jár a Spotify oldalán; de a videója is 58 millió kattintást vonzott szűk egy hónap alatt.

Hallgasd vagy vásárold meg a Little Mix új albumát az alábbi linken: https://strm.hu/little-mix-lm5

Hozzászólások

Hozzászólás