Michael Patrick Kelly „Beautiful Madness” című dala őrülten sikeres

Az ír-amerikai származású énekes Michael Patrick Kelly már egészen fiatalon megtapasztalta a sikert: a The Kelly Family tagjaként tinédzserek millióinak volt példaképe. 18 éves korára már ő volt a csapat fő dalszerzője, nevéhez olyan fantasztikus slágerek fűződnek többek között, mint az „An Angel”, 20 millió fölötti albumeladásokkal, és stadionturnékkal büszkélkedve. A világsiker hatására úgy érezte pihenésre, és feltöltődésre van szüksége, ezért 6 évet szerzetesként élt egy kolostorban Dél-Franciaországban, majd miután visszatért a zenei életbe, egy páratlanul sikeres szólóénekesi karrier vette kezdetét.

„ID” címmel megjelent 2017-es albuma 70 hetet töltött a német slágerlisták élén, és az olyan rádiósikereknek köszönhetően, mint az „iD”, a „Roundabouts”, illetve az „Et Voilá”, kiérdemelte az igen ritka platina minősítést. A lemezhez kapcsolódó turnéra összesen több mint 500.000-en váltottak jegyet Németországban, Ausztriában és Svájcban. Ezt követően a hatalmas sikert arató „The Voice of Germany” című tévéműsor egyik mentoraként vett részt, illetve három évig vezette a „Sing meinem Song” című műsort.

Legfrissebb dala a „Beautiful Madness” címet kapta és a német slágerlista harmadik, a svájci slágerlista első helyén, az Európai Rádiós Lista huszonkettedik helyén áll, túllépve a 20.000 lejátszást is. A dal üzenete inspiráló: bármi ami elsőre őrültségnek tűnhet, később valami csodálatossá válhat. Ennél a mottónál nem is jellemezheti semmi jobban Michael Patrick Kelly sikerekben bővelkedő karrierjét.

Hozzászólások

Hozzászólás