Sztárvendégektől nyüzsgő új album és táncőrület – dübörög Pharrell Williams triója, a N.E.R.D!

A N.E.R.D funk-rockot hip-hoppal, R&B-vel és olykor elektronikával vegyítő triója visszatér: új albumuk, a No_One Ever Really Dies december 15-én jelenik meg, olyan vendégszereplők közreműködésével, mint Rihanna, Kendrick Lamar, Ed Sheeran, M.I.A, Andre 3000, Future és Gucci Mane.

A banda Pharrell Williams és gyerekkori barátja, Chad Hugo duójából, a The Neptunes-ból gyökereztethető. 1999-ben Shay Haley-vel kiegészülve beindították a N.E.R.D szekerét – az elnevezés új albumuk címe, a ”No-one Ever Really Dies” kifejezés mozaikszava. Hét év kihagyás után 2017. november 1-én jelent meg ötödik stúdióalbumuk előfutára, az azóta slágerlista csúcsokat döntögető, Rihannával közös Lemon.

A dal videóklipje Todd Tourso és Scott Cudmore rendezésével, és Stacey Thiel produceri munkájával készült, s bár egy hónap sem telt még el a megjelenése óta, máris valódi tánc-mániát robbantott ki a nagysikerű #LEMONDANCECHALLENGE-kampánynak köszönhetően. A badass mozdulatsor Jasmine JB Badie koreográfus segítségével lépésről lépésre elsajátítható, tanuld meg te is!

De készített hozzá oktatóvideót a los angeles-i táncos, Angelo Saunders is, amit >> ITT << csekkolhasz le! A celebvilág táncoslábú csillagai is csatlakoznak a hódító tánc-hullámhoz, nézd meg miként probálkozik Justin Timberlake Pharrell Williams és a videóklip sztárja, Mette Towley mellett >> ITT<<! Rajongók garmadája sorra tölti fel saját videóit a közösségi oldalakra, csatlakozz hozzájuk! A dübörgő sláger és mozdulatsor Dr. Dre fülhallgató-márkája, a Beats by Dre reklámfilmjében is helyet kapott, a videóban a N.E.R.D fiúk is feltűnnek.

https://www.youtube.com/watch?v=BxmDa4OzaIg&feature=youtu.be

Az új album dallistája:

 1. “Deep Down Body Thirst”
 2. “Lemon” featuring Rihanna
 3. “Voilà” featuring Gucci Mane and Wale
 4. “1000” featuring Future
 5. “Don’t Don’t Do It” featuring Kendrick Lamar
 6. “Kites” featuring Kendrick Lamar and M.I.A.
 7. “ESP”
 8. “Lightning Fire Magic Prayer”
 9. “Rollinem 7’s” featuring André 3000
 10. “Lifting You” featuring Ed Sheeran
 11. “Secret Life of Tigers”

Hozzászólások

Hozzászólás